Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Iphone-t vennem, vagy...

Megéri Iphone-t vennem, vagy ajánlotok mást? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Nagyon szeretem az okostelefonokat, már amennyit eddig próbálhattam, eddig a legjobb telefonom egy Nokia N95-ös volt, úgyhogy anniyra nem értek hozzá:)

Sok hideget és meleget is hallok az Iphone 4-esről, nekem mégis nagyon tetszik mind kialakításban, mind tudásban, de sokat szemezek a használt Iphone 3-okkal is.

Kérdéseim: - Kinek mi a véleménye a 4-esről, illetve a hármasról, és mik az előnyeik -hátrányaik egymással szemben?

Mik a tapasztalatok, ti melyiket vennétek?

És esetleg ha nektek más okostelefon jött be, melyik az, és miért ajánlanátok? Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 15. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ha van rá pénzed minden további nélkül. a 3-asoknak a kamerája elég gyenge főleg, de amúgy rendben vannak. az ios 4 meghozta azoknak is azokat az újításokat, amik miatt sokan hisztiztek. árban jobban megéri egy 3-as, de ha sok pénzed van, akkor 4.
2011. máj. 15. 20:51
 2/17 bp1985 ***** válasza:

Ár/érték: Aránytalanul magas

Tudás: Ha nem fontosak a normális programok, akkor oké. Játék van bőven rá.

Megjelenés: Ezt döntse el mindenki magának.

Oprendszer: ios Zárt, jailbrake után fel tudsz rá tenni sokmindent.

Nincs memókártya hely.

Mit ajánlok helyette? Nekem 3gs-em volt, munkára alkalmatlan volt, minden másra jó volt. Emiatt cseréltem egy hd2-re (akkor még nem volt desire). Természetesen az sgs, sgs2 is jobb telefon.

Nyílt oprendszert kaptam, amihez nem kell semmi program, hogy felismerje a gép, vagy hogy valamit rátegyek. Hátránya: Kevés játék, bár engem pont nem érdekel valahogy.

Mellette van egy desire-m, amit cégesként kaptam.

Előnye: Android (megint nyílt). Itt is mindenféle hack nélkül rárakom azt, ami kell nekem. Erre is rengeteg játék van, de itt sem érdekel, mert nem arra kell.

Akksija az 1 napot bír intenzív használat mellett. Ebbe van gps, illetve wifi.

Igazából egyikre sem tudok rosszat mondani, mert mindkét telefon teljes mértékben kiszolgál. Sőt, a hd2-nek 4,3-as a kijelzője, az internet nagyon jó rajta.

2011. máj. 15. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Árban a legjobban jelenleg a 3GS-el jársz, de persze ha van elég pénzed akkor a 4-est ajánlom. Hogy megéri-e venni? Szerintem igen, de erre nem fogsz itt egyértelmű választ kapni :) Lesz igen is meg nem is bőven és végül úgyis magadnak kell dönteni :)
2011. máj. 15. 21:30
 4/17 anonim ***** válasza:
mindnekinek másra kell egy telefon. ha inkább szórakozásra kell az iphone-t válaszd szerintem.
2011. máj. 15. 21:34
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazából a szórakozás sem utolsó szempont, szeretnék rajta játszani, de tulajdonképpen KFT-nél dolgozom, úgyhogy inkább munka szempontjából lenne fontosabb.
2011. máj. 15. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:
munkára alkalmatlan ahogy az előttemlévő is írta. szórakozásra kitűnő!
2011. máj. 15. 21:59
 7/17 bp1985 ***** válasza:
Akkor vedd meg, ha van mellette egy htc, vagy samu galaxy, és ezt meg ki tudod vágni az asztalra, hogy hé, nekem van ilyen. De amikor dolgozol, akkor rakd el jó mélyre, mert csak ideges leszel tőle.
2011. máj. 15. 22:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne hogy mi a fenét tudtok annyira dolgozni egy telefonon. Az én meglátásom szerint ha egy kft munkára használja a telefont azt jelenti hogy telefonálnak rajta valamint e-mailt, sms-t írnak, rejtély hogy erre miért nem jó az iPhone.
2011. máj. 16. 08:44
 9/17 anonim ***** válasza:
ha a cégés munka kimerül a telefonálásban, sms-ezésben, email-ezésben tényleg bőven jó az iphone.
2011. máj. 16. 14:06
 10/17 anonim válasza:
ha cégnél dolgozol jól jöhet egy blackberry :)
2011. máj. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!