Megéri Iphone-t vennem, vagy ajánlotok mást? (bővebben lent)
Sziasztok:)
Nagyon szeretem az okostelefonokat, már amennyit eddig próbálhattam, eddig a legjobb telefonom egy Nokia N95-ös volt, úgyhogy anniyra nem értek hozzá:)
Sok hideget és meleget is hallok az Iphone 4-esről, nekem mégis nagyon tetszik mind kialakításban, mind tudásban, de sokat szemezek a használt Iphone 3-okkal is.
Kérdéseim: - Kinek mi a véleménye a 4-esről, illetve a hármasról, és mik az előnyeik -hátrányaik egymással szemben?
Mik a tapasztalatok, ti melyiket vennétek?
És esetleg ha nektek más okostelefon jött be, melyik az, és miért ajánlanátok? Előre is köszönöm a válaszokat.
Az én meglátásom szerint ha egy kft munkára használja a telefont azt jelenti hogy telefonálnak rajta valamint e-mailt, sms-t írnak,
Meg pl szervereket állítok be, gépekre nézek rá, stb. Azért nem merül ki a telefonálásba, meg az emailbe egy komplettebb cég igénye.
ma 17:54
Azért nehogy már minden cégnél dolgozó ember szervereket állítson be és gépekre nézzen rá a telefonjával... 1-2 egyedi esettől eltekintve ahol nem alkalmas munkára, továbbra sem hiszem hogy ez általánosságban igaz lenne.
A helyzet az, hogy nekem sem kellene ilyen jellgű dolgokra, tehát nem akarok gépekre ránézni, stb.
SMS, E-mail, telefonálás, internet céljából kellene főleg természetesen, de szeretnék rajta néha esetleg valami egyszerűbbjátékot, zenét hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!