Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Iphone-t vennem, vagy...

Megéri Iphone-t vennem, vagy ajánlotok mást? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Nagyon szeretem az okostelefonokat, már amennyit eddig próbálhattam, eddig a legjobb telefonom egy Nokia N95-ös volt, úgyhogy anniyra nem értek hozzá:)

Sok hideget és meleget is hallok az Iphone 4-esről, nekem mégis nagyon tetszik mind kialakításban, mind tudásban, de sokat szemezek a használt Iphone 3-okkal is.

Kérdéseim: - Kinek mi a véleménye a 4-esről, illetve a hármasról, és mik az előnyeik -hátrányaik egymással szemben?

Mik a tapasztalatok, ti melyiket vennétek?

És esetleg ha nektek más okostelefon jött be, melyik az, és miért ajánlanátok? Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 15. 20:48
1 2
 11/17 bp1985 ***** válasza:

Az én meglátásom szerint ha egy kft munkára használja a telefont azt jelenti hogy telefonálnak rajta valamint e-mailt, sms-t írnak,

Meg pl szervereket állítok be, gépekre nézek rá, stb. Azért nem merül ki a telefonálásba, meg az emailbe egy komplettebb cég igénye.

2011. máj. 18. 17:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek: semmiképpen nem szeretnék Blackberry-t venni, barátnőmnek volt, és ezáltal én is jó sokat nyomkodtam, szórakoztam vele, de nem tetszett sem a telefon kialakítása, sem a menürendszere, úgyhogy...:S
2011. máj. 18. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:

ma 17:54

Azért nehogy már minden cégnél dolgozó ember szervereket állítson be és gépekre nézzen rá a telefonjával... 1-2 egyedi esettől eltekintve ahol nem alkalmas munkára, továbbra sem hiszem hogy ez általánosságban igaz lenne.

2011. máj. 18. 23:21
 14/17 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy nekem sem kellene ilyen jellgű dolgokra, tehát nem akarok gépekre ránézni, stb.

SMS, E-mail, telefonálás, internet céljából kellene főleg természetesen, de szeretnék rajta néha esetleg valami egyszerűbbjátékot, zenét hallgatni.

2011. máj. 19. 08:44
 15/17 anonim ***** válasza:
A felsoroltakhoz tökéletes választás egy iPhone.
2011. máj. 19. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
jaja, főleg az ipod funkció miatt
2011. máj. 19. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
akkor iphone
2011. máj. 19. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!