Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valóban káros a szemnek a...

Valóban káros a szemnek a plazma tv?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 23:25
 1/4 anonim válasza:
Nekem a plazma TV azért gyanús egy tárgy, mert ha megnézed közelről, nem éles rajta a kép. Ha megnézel egy LCD, vagy LED-technológiát alkalmazó TV-t, mindkettőn tökéletes, közelről is. Na most az, ami nem éles, rontja-e a szemed? Szerintem egyértelmű. :-)
2011. júl. 19. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ami nem éles az miért rontja a szemet, és hogyan?
2011. júl. 20. 00:49
 3/4 anonim válasza:
Minden tv rontja a szemet.A monitorod is és azt sokkal közelebbről nézed.Szal nyugodtan vegyél plazma tvt.
2011. júl. 20. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, mi ez a plazmaizé, még nem láttam ilyet, de van itt egy jó kérdés: "Ami nem éles az miért rontja a szemet, és hogyan?"

normál esetben a szem ösztönösen élesre állítja magát. ha a kép nem éles, akkor a szem/agy rendszer folyamatosan próbál élesre állítani, de ez sose fog sikerülni. mondhatni folyamatosan rángatja az autofókuszt :) rövid távon csak simán fárasztó, ha itt észbe kapsz, még időben kib_szod a rossz monitort :)

2011. júl. 20. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!