Hogy tudom feltorni a PSP-met?
Figyelt kérdés
PSP 3004 6.31-es verziot hogyan tudnám meghackelni? Vagy ha valaki ezzel foglalkozik, és ha szukséges, el is mennék és meg is fizetném! Kérlek segítsetek! Kôszônôm!2011. júl. 18. 12:23
1/14 anonim válasza:
pshungary.hu fórum/HACK ott pedig 6.35-öt keress
3/14 A kérdező kommentje:
Az elsonek kôszônôm! A másodiknak meg annyi, hogy b*ssz te egyet kalapáccsal a fejedre amiért ilyen értelmes választ adtál!
2011. júl. 18. 15:21
4/14 boglárr013 válasza:
vegyél hozzá kulcsot , hogy kinyisd vele a lezárt részt.
5/14 A kérdező kommentje:
Az agyadhoz kéne kulcsot venni, hogy kinyisd azt a lezárt részt, ahol az értelem tartozkodik kisfiam !
2011. júl. 19. 02:02
6/14 anonim válasza:
Nem fiú hanem csaj, szóval neked is kikéne nyitni azt a rész XD
7/14 boglárr013 válasza:
Nem vagy kicsit Bunkó ?! Egyrészt Fiúnak ,más részt még a magadénak is mondasz ?! hogy képzeled.. tényleg kéne az a kib****tt kulcs az agyadhoz... harmadrészt meg ha ilyen vén f*asz vagy , hogy fiadnak akarsz engem , amikor lány vagyok , akkor minek neked psp ? élvezd a nyugdíjad , amíg kapsz..
8/14 anonim válasza:
Dől a love ;)
Boglárrr lehet hermafrodita vagy csak nem tudsz róla nem?:P
9/14 boglárr013 válasza:
Ja hát mondjuk szép is lenne ha , más csengettyűtől kéne megtudnom... XD
10/14 anonim válasza:
xDDDDD
csengettyűd van vagy harangod?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!