Mért szaggat a Battlefield Bad Campany 2 a gépemen még ha leveszem minimumra is, mikor jobb a gépem mint az ajánlott gépigény?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a mért szaggat a Battlefield Bad Cambany 2 a gépemen mikor még akkor is amikor leveszem minimura a grafikát, pedig jobb a gépem az ajánlott gépigényénél. De csak ez az egy játék. Pl. a Crysis 2 Simán fut fullon.
Gépem:
Proci: AMD Athlon II X4 640 3.0 GhZ
Videoókari: Ati Radeon HD5770 1gb memória
Ram: 2x 2gb Kingston 1600 Mhz
Táp: XILENCE 650W-os (Szerintem bőven elég a procinak)
A játék úgy szokott szaggatni ha maxon ha minimumon van mindig amikor sétálok akkor jó de nagyon ritkán még akkor is de akkor álltalában nem, de amikor futok, meg kocsival megyek akkor folyamatosan úgy 5 másodpercenként döccenik egyet. Nem tom mi lehet a baja talán a ram nem elég? Nem hiszem mert csak 2 gb az ajánlott, nekem meg 4 van. minden esetre a Crysis 2 meg simán fut fullon, úgyhogy nem értem. Előre is kösz a válaszokat, elnézést kérek de a válaszokra csak egy héttel később tudok visszaírni mert nem leszek gépközelben. Nem baj addig legalább kiveszekedheti magát minden nem egyet értő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!