Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hány Wattos Bose USB Companion...

Hány Wattos Bose USB Companion 5 (külön hangfal és a mélynyomó)?

Figyelt kérdés
Akárki kérdezi hánywattos nemtok válaszolni nemtalálom sehol :D nekem is ilyenvan és nincs rá írva se a dobozra se sehova... valaki ha már szétszedett esetleg 1 ilyet akkor mondja már meg h hány wattos :) köszi:)
2011. máj. 31. 09:34
 1/8 anonim válasza:
szerintem guglizz rá és meglesz valami fórumban
2011. máj. 31. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Én rákerestem, és még a gyári használati utasítás sem írja le. [link] De ránézésre biztosan nem sok W.
2011. máj. 31. 09:43
 3/8 A kérdező kommentje:
-.- ablakot betörtem vele..-.- nem sok watt errőlennyit xD te gyerek ha nem gugliztam volna rá nem írok ide-.-
2011. máj. 31. 14:18
 4/8 A kérdező kommentje:
najó igazábol a gitárral törtem be az ablakot de a gépre volt rákötve! és torzítva! és ezen a hangfalon!
2011. máj. 31. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat , hogy segíteni akartam neked, és rákerestem. Elnézést mégegyszer. Viszont te ezzel nem törtél be semmit az biztos. Hangtechnikus vagyok, koncerteket csinálunk, igen komoly technikával, kezdve Martin audiótól az RCF_ig. Mind mind profi nagyteljesítményű cucc, végfokunk van 2*1200W-os is.(valós RMS W!) És bármilyen meglepő még ezek se törtek be egyetlenegy ablakot se, nemhogy egy szobai játékcucc :) Na PEACE
2011. máj. 31. 14:35
 6/8 A kérdező kommentje:
400 watt.. megtaláltam
2011. máj. 31. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
400W maximális felvett teljesítménye. Azt oszd el a hatásfokkal ami kb 50% és oszd el acsatornák számával.
2011. máj. 31. 15:07
 8/8 kachelofen válasza:

Hi mindenki! Autóhifi rajongó voltam, polgári vagyont költöttem az autó zenéjére. De a lényeg hogy kategorizálni kell a hifiket, adott egy hangnyomás és egy hangminőség verseny. Nem keverendő a kettő és nem is lehet összehasonlítani. Én hangminőség versenyeken indultam amit nem hallgatnak nagy hangerőn.

Otthon nekem Companion 5-öm van, és azt mondom lényegtelen a wattokat számolni, hiszen semmire nem tudsz belőle következtetni az égvilágon semmire...

Nagyon tisztán szól, élvezet minden per zenét, filmet, játékot hallgatni rajta! Sosem hallottam ilyen apró rendszert így szólni, ezért is vettem meg. A wattokról annyit, hogy mivel usb-s, korlátolt a bemenő illetve a kimenő teljesítmény, tehát full hangerőn sem torzít, illetve minimálisat. Itt a hangminőségre épülő termékről beszélünk, az ablak a helyén marad az tuti és a messzi szomszédok sem fognak feljelenteni, de nagyon nagyot szól!! Számomra még mindig hihetetlen, hogy préselnek ki ekkora hangerőt ilyen apró hangszórók. Általában úgyis szobai/élvezhető hangerőn szólnak, ott verhetetlen hangzással!

2011. aug. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!