Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy játszak XBOX játékot pc-n?

Hogy játszak XBOX játékot pc-n?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

17:32

Most nem igazán értem mit írtál.

De én azt írtam, hogy a box hardvere (erős túlzással) igazából csak egy módosított PC.

PS3-nak viszont a hardvere teljesen más, semmi köze a PC-hez, főleg a Cell proci miatt, teljesen más alapokon működik (és ezzel nem azt akartam mondani, hogy a ps3 milyen erős a boxhoz képest)

2011. júl. 30. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Pedig pcből elég ritka a 3magos. :)
2011. júl. 30. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja hogy te ennyire nem ertessz hozza?

Akkor inkabb nem is veszekszek veled tobbet.

Szerinted komolyan a magok szaman mulik, hogy hasonlit-e egy PC-re?

2011. júl. 30. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te eddig veszekedtél, és velem ? Jókor szólsz akkor mást is írtam volna az előbb, igen, ha már felépítésről beszélsz akkor számít a magok száma, az os, sőt még a foglalatok és kapcsolások is, és hidd el, nem hasonlít rá jobban mint a ps.
2011. júl. 30. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
De ha te ennyire megtudnád kerülni az apikat akkor csinálj egy annyira optimizált pc-t mint a box, de úgy, hogy ne használj fel felesleges erőforrást ehez.
2011. júl. 30. 23:28
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem igazán veszekedtem, de rövidebb volt azt leírni, mint hogy nézeteltérésünk van.

Az a gond, hogy szerintem te gyakran félreérted amit írok, szóval mindegy.

És az utolsó hsz-edet sem értem.

Nem mondtam én olyat, hogy szar a box, akkor miért is kéne nekem csinálnom? A másik, hogy a "csinálj jobbat ha tudsz" hozzáállás elég szar hozzáállás.

2011. júl. 31. 00:04
 17/17 anonim válasza:
Szerintem töltsd le az Xbox360 emulátort: [link]
2014. jún. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!