Hogy játszak XBOX játékot pc-n?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 20:26
1/17 anonim válasza:
hát, PC-re nem veszek eredeti játékot, azt letöltöm torrent oldalról, és szinte minden játék ami kijött xbox-ra, az van PC-re is
szóval szedd le torrentel azt a játékot amelyiket szeretnéd.
2/17 anonim válasza:
Vedd meg a pc-s verziót, a billentyüzetre meg ird rá hogy XBOX.
3/17 anonim válasza:
Alig van par jatek, ami box-ra megjelent, de PC-re nem, tehat nem ertem a kerdest.
4/17 anonim válasza:
pl sok verekedős játék nincs PCre, nagyon sok. emulátort ha tudsz letölteni működőt akkor azzal tudod futtatni a letöltött xbox játékot, és egy kontroller se ártana.
5/17 anonim válasza:
nincs működő emulátor mért nem értitek meg!?
6/17 anonim válasza:
Van működő emulátor, énis játszottam már xbox játékkal PC-n :OO , nem 360ról van szó, gondolom te is tudod előző.
7/17 anonim válasza:
Amúgy azt nem értem, hogy x360 emulátor hogyhogy nincs PC-re?
Az xbox az egy normál PC, egy speciális OS-sel, és hardverre nem olyan erős, hogy akár egy 3 éves gép ne tudná elfuttatni (PS3-nál más a helyzet, Cell processzor meg stb, de a box az PC)
8/17 anonim válasza:
ps3nál sem jobb egy multiplatform játék grafja mint boxnál, nem értem az utolsó választ, PS2 emulátor is a legtöbb gépen akadozik, xbox 3 magos, és ha vmit te átporolsz és nem úgy ahogy a készítők csinálták, akkor bizony nem lesz optimizálva, szóval ez így egy elég informálatlan hozzászólás volt.
9/17 anonim válasza:
Az XBOX Classic az csak egy magos!PIII 756GHZ!Az XBOX 360!Na az már 3 magos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!