Mi a külömbség egy xbox classic vagy egy xbox 360 között? És a slim az a vékonyabb változat? Mind a két xboxon lehet multizni ha van net? Erős net kell?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 20:25
1/9 anonim válasza:
Ne vegyél clasikot mert nem jelenik meg hozzá semmi játék
És igen a slim a vékony
2/9 anonim válasza:
Az xbox classic a régebbi xbox.Multizni csak 2 kontrollerrel lehet rajta mivel a rági xbox live megszűnt!
A 360-on ingyenesen regisztrálhatsz a live-ra és töltögethetsz demókat,de ha multyzni akarsz akkor sajnos ki kell fizetned az xbox live gold-dal járó költségeket.
A slim az újabbik xbox 360 konzol ami egy kicsivel drágább ellenben szerintem szebb , kisebb, van benne beépített wifi és kompatibilis a kinect-el.
Azt az erős neteset nem értem :)
3/9 A kérdező kommentje:
ez a gold hogy történik? kifizetem és beledugom a netemet az xboxba? vagy adnak netet? nem értek ehhez:D Tehát xboxhoz hogy tudjak multizni erős net kell e?
2011. ápr. 18. 22:03
4/9 A kérdező kommentje:
akkor ha cod black opsozni akarok neten xboxon akkor xbox 360-at kell venni ugye? a classical nem lehet vele játszani?
2011. ápr. 18. 22:04
5/9 A kérdező kommentje:
ja, és mi az hogy x box 360 arcade vagy elite?
2011. ápr. 18. 22:06
6/9 anonim válasza:
a gold előfizetés egy olyasmi mint egy feltöltő kártya .
Igen x-360 at kell venned és lehetőleg a [link] másodikat
7/9 A kérdező kommentje:
és a felbonás,textúra,stb hogy műkdik az xboxoknál? egy felbontás van vagy olyan mint pc-n összevissza lehet állítani?
2011. ápr. 18. 22:22
8/9 anonim válasza:
nem nem lehet álltani de miinek akitanád az xboxot nem kell fejleszteni
9/9 anonim válasza:
a felbontást annyira lehet állítani ,hogy ha ,,nagy'' tv-d van akkor vehetsz hozzá HDMI csatlakozót ami optimalizálja a felbontást a hd tv-k re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!