Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék rendelni egy konzolt...

Szeretnék rendelni egy konzolt újat de nem tudom hogy xbox 360 vagy ps3 azt tudom hogy ps3 erős de az xbox 360 slim mennyire azt nem tudom és hogy hány évet tart valaki segit dönteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 23:37
 1/1 anonim ***** válasza:

PS3 sem olyan erős már.

5-6 éves konzol az is.

PS3-nak a processzora jóval erősseb, mint a boxnak, de boxnak pl. erősebb a GPU-ja.

De hardverrel nem érdemes foglalkozni, max annyit, hogy ps3-ba van blu-ray lejátszó.

PS3 jobb, de ha warezolni akarsz, akkor inkább xbox.

És az élettartama is jobb a ps3-nak, bár a slim box már megbízhatóbb, még mindig nem Sony minőség.

Olyan 3-4 évig minimum elél egy ps3, utána már talán gyakoribbak lehetnek a gondok, de ha vigyázol rá akkor még több évig bírja.

PS3 további erősségei még a több/jobb exkluzív játékok, a jobb joystick, az ingyen multi, stb.

2011. júl. 9. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!