Megéri váltani Ps3-ra?

Figyelt kérdés
Van egy Xbox 360 arcade-om flash-elt (így vettem). Multizni szeretnék ezért kellene 1 másik gép(ettől megválnék). Nem tudom melyik a jobb a ps3 vagy az xbox erre a célra mert a live ugye fizetős a psn pedig ingyenes de arra meg azt mondják hogy nem valami jó. Valaki használja esetleg a psn-t itt? vagy akinek van véleménye a dologról az írja már le légyszi. Köszi.
2011. ápr. 12. 16:22
 1/6 anonim válasza:
szerintem xbox 360 mert tényleg sokkal élvezhetőbbek az online játékok az egész konzol jobban ki van dolgozva online és sokkal többen vannak rajta mint a ps3-on
2011. ápr. 12. 16:49
 2/6 bp1985 ***** válasza:
Mindkettőnek van pro, és kontra. ps3-ra sokkal több exkluzív játék van, mint boxra, a full hd-t tudja a ps3.
2011. ápr. 13. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Annyit mondok, hogy a két konzol között az exkluzívok legyenek a befutók - nekem ebböl a PS3 jött be!

Multi?

Hát mivel PS-em van, így azt tudom jellemezni, amiröl pozitív véleményem van!

Sokszor multizok és nagyon ritka, amikor ledob + annak oka is van!

(1x pl. azért nem tudtam játszani, mert a PC-mel épp filmet töltöttem - ergó túl volt terhelve!

A múltkori eset pedig az Anonymus támadás miatt volt (gúglizz, ha nem világos))!

Magyarul: ha van normális neted, nem lesz gond! ;)

A Live szerintem még jobb/stabilabb, viszont fizetös! :)

2011. ápr. 13. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! A psn-ről még annyit hogy azt hallottam nem sok magyar van fent?? ez igaz?
2011. ápr. 14. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem!

Rengeteg magyar ismerösöm van, csak egy nagyobb közösségi oldalra (nem Facebook, hanem pl. jatekaim.hu, PS3Hungary, PlayStation Community stb.) kell leírni az elérhetöségedet (PSN ID) +a játékok, amikkel játszanál online és már jönnek is a játszópajtársak! :D

2011. ápr. 14. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2011. ápr. 14. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!