Szerintetek megéri Eco díjcsomagról Média Mánia xs-re váltani?
Figyelt kérdés
Okostelefonra megéri a net?És ez akk korlátlan csak lassú ,vagy mit jelent h 150 mb?2011. márc. 1. 17:13
1/4 anonim válasza:
150 Mb-ot netezhetsz, ez nekem egy hétig volt elég. Sokra nem mész vele. MédiaMánia XL-nél kapsz 2 Gb netezni valót, de az, hogy ez 15.000 forintba kerül k*rva nagy pofátlanság és szánalom. Amúgy gyors, de nem elég szinte semmire a 150 Mb.
2/4 A kérdező kommentje:
És azalatt az egy hét alatt kb hány órát neteztél és honnan tudod hogy átlépted a 150 mbot?
2011. márc. 1. 20:32
3/4 anonim válasza:
80%-nál küldtek egy sms-t, illetve 100%-nál. Meg van a telefonomon is számláló, de mondom küldenek. Mennyit neteztem, hát Androidos alkalmazásokat töltöttem le, kb 10-et, illetve, párszor megnéztem egy-két weblapot unalmamban, alig egy percig. Ja meg Facebook-oztam is, az m.facebook.hu-n, az meg ugye nem ingyenes. De egy hét alatt pillanatok alatt elértem, szal előfizethetsz rá, de csak dísznek jó, hogy ha nagyon muszáj akkor esetleg megnézel valamit, de az is generálja a forgalmat rendesen.
4/4 anonim válasza:
Hát szerintem android marketről alapba nem onnan szedek le alkalmazásokat..pláne annyit!:)
tehát ne is csodálkozzál,h hip hop elment!:DD
Amit ne várj tőle, h youtube videokat lesegeetsz, meg ilyenek!:) arra ott a wifi:)
meg manapság sok helyen van wifi...otthon, vagy különböző beülős helyekre!:)
arra jó, ha esetleg fb-ot meglesed...vagy csak e-mailek...stb:)arra szerintem bőven elég,ha vmi hirtelen fontos!:)
de ha meg 30as vagy arra ott a facebook zero...csak az nekem nem jön be,mert semmi kép...csak tömör szöveg...és igazából semmi adatforgalom meglesni az m.fb.com-on egy levelet, vagy az éppen beérkező értesítéseket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!