Hol lehet megvenni a Red Bull X2010 '10 P -t a gran turismo 5 ps3-ban?
Pár fontos kérdés
1.: Hogyan lehet a 'KERS'-et használni?
2.: Lvl. 40- en kapsz e valamilyen autót?
3.: Van e Dragster verseny, ha igen hol?
"KERS" nincs egyik kocsiban sem még a red bull-ban sem.
lvl 40 szinten nem tudom, hogy milyen kocsit lehet kapni, mert még csak 31-es vagyok.
DRAG verseny pedig nincs!!!csak DRIFT
Szerintem nem lehet saját pályán pénzt szerezni.
Nekem még nem sikerült, amúgy te hányas szintű vagy?
24, de rohamosan fejlődök. Most azt a célt tűztem ki, hogy a B spec-et felhúzom Lvl. 35 ig, és úgy könnyebb lesz a fejlődés.
Lenne pár kérdésem:
Az amcsi kupán megnyerhető tank kar jó e?
A dodgr viper srt ( a lvl. 15 ös ) lenyomta a verseny paganit. Érdemes megvenni azárt, v. megnyerni?
Érdemes e megvenni a Bugattit?
EXTREME:American Championship-en megnyerhető a tank car de nem sokat ér. Én legalább is nem tudom használni semmi jóra.
A dodge viper-t pedig megkapod ha kipörgeted az A spec Professional-t lehetőleg full aranyra.
A bugatti csak az egyenesekben jó a kanyarokat max. 50km/h-ás sebességgel érdemes bevenni mert különben elszáll.
Én is úgy vártam a híres bugatti veyron-t, de akkorát csalódtam benne.
Egyébként ne vedd meg mert megkapod ha aranyra megcsinálod a GT World Championship-et.
Csak azért kérdeztem, hogy hányas szintű vagy, mert azt akarom mondani, hogy max 5-7 autót kell majd venned.
A többit pedig a versenyek után megkapod, úgyhogy én azt ajánlom, hogy tartsd meg a pénzt mert a nagyon jó kocsik 10.000.000 fölött kezdődnek.
A játék elején én elszúrtam csak azért mondom.
Elírtam, Lvl.26 vagyok. Nekem bejött a Bugatti, da valami olyan autó kéne ami eérhető ezen a szinten( pl. a pegeot) de nem drága. "az igazán jó kocsik 10 milkától kezdődnek"
Ez rendben is van, de honnan kaparjak össze enyit. A b- spec túl lassan fejlődik, de a paganit azért ki fogom csikarni belőle(csak Lvl. 4 vagyok ott és azt is húzni kéne). A pagani megéri?
mi a helyzet A boltban kapható uccai verzióval? Megéri?
A fekete ford prototype megéri v. tartogassak a pegeout Le-mans-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!