Ha megvettem a Gran Turismo 5-t érdemes mellé megvenni még az NFS SHIFT 2-őt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 17:20
1/2 anonim válasza:
Ha a pénztárcád bírja, és tetszik, akkor vedd meg. Nincs annak a játéknak semmi baja, én sosem szoktam más véleménye alapján vásárolni. Persze elolvasgatok egy két cikket, meg véleményt, de ami nem építőjellegű, hanem csak lehúzó fröcsögés, afölött lapozni kell.
2/2 anonim válasza:
Nem erdemes. Es nem frocskolodok, hanem kemeny 50 Eurom banta hogy en ujonan megvettem a GT5 melle a limited edition-t (igen tudom, engem sikerult megetetni a Murcielago es Giuliettaval). Az elso heten tetszett es szorakoztato volt, de akarmennyire akartam szeretni, a GT5 egy sokkal jobb jatek. Egy nap ujra betettem a GT5-t es azota a Shift 2-t egyszer se vettem elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!