Milyen a grafikálya egy PSP nek?
láttam youtubeon videokat (hd, 1080p) de azért kockás a grafikálya :/ van külömbség hogy psp 1000 vagy psp go-n játszom le?
és télleg nagyon kockás? :/

a psp-nek nincs grafikája, a psp-re készült játéknak van. ittegy elég szép: [link]
amúgy nem csak a grafika a lényeg, hanem az hogy élvezd a játékot :)

kb mint a ps2-nek...egy handheld konzolhoz nagyan jó a grafikája, a legjobb a a hordozható konzolok közül.
amúgy rohadtul nem 1080p...480*272 a kijelzőjének a felbontása :) a PS3 az 1080p

köszi, és am télleg úgy értettem hogy youtubon volt a 1080p :D (de félreértelmezhető volt,az tény)
szóval akkor azért kockás, mert ki volt nagyítva egy kicsit nagyon
köszi :D

Vannak rá nagyon szép játékok, és rondák is, de ha jó a játék, akkor a grafika nagyon nem számít.
Handled-hez képest amúgy jó, hogy ilyen kis cuccba mit belesűrítettek, de azért látszik rajta, hogy már 5-6 éves cucc.
Ha számít a grafika, akkor meg várj az NGP-re.
jah, nem azért mondom :D csak mert youtube-on néztem egy assasin creed blood lines gameplay-t (1080p-at) és betettem fullscreen be (most gondolom mondjátok magatokban hogy: "h.lye gyerek, még jó hogy kockás fullscreen-be te s.g)
de akkor nem látszik annyira hogy kockás
ez csak egy 720 as, de látszik itt is mire gondolok teljesképernyőnél :)
http://www.youtube.com/user/spooksPSP#p/search/10/inpUNQeEPbc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!