Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen a grafikálya egy PSP nek?

Milyen a grafikálya egy PSP nek?

Figyelt kérdés

láttam youtubeon videokat (hd, 1080p) de azért kockás a grafikálya :/ van külömbség hogy psp 1000 vagy psp go-n játszom le?

és télleg nagyon kockás? :/

2011. márc. 20. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:

a psp-nek nincs grafikája, a psp-re készült játéknak van. ittegy elég szép: [link]

amúgy nem csak a grafika a lényeg, hanem az hogy élvezd a játékot :)

2011. márc. 20. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:

kb mint a ps2-nek...egy handheld konzolhoz nagyan jó a grafikája, a legjobb a a hordozható konzolok közül.

amúgy rohadtul nem 1080p...480*272 a kijelzőjének a felbontása :) a PS3 az 1080p

2011. márc. 20. 14:47
 3/7 anonim válasza:
szerintem úgy értette, hogy a youtube-os videó felbontása 1080p
2011. márc. 20. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Gon csak a pixelek kisebbek. Nincs grafikai külömbség.
2011. márc. 20. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi, és am télleg úgy értettem hogy youtubon volt a 1080p :D (de félreértelmezhető volt,az tény)

szóval akkor azért kockás, mert ki volt nagyítva egy kicsit nagyon

köszi :D

2011. márc. 20. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Vannak rá nagyon szép játékok, és rondák is, de ha jó a játék, akkor a grafika nagyon nem számít.

Handled-hez képest amúgy jó, hogy ilyen kis cuccba mit belesűrítettek, de azért látszik rajta, hogy már 5-6 éves cucc.

Ha számít a grafika, akkor meg várj az NGP-re.

2011. márc. 20. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:

jah, nem azért mondom :D csak mert youtube-on néztem egy assasin creed blood lines gameplay-t (1080p-at) és betettem fullscreen be (most gondolom mondjátok magatokban hogy: "h.lye gyerek, még jó hogy kockás fullscreen-be te s.g)

de akkor nem látszik annyira hogy kockás

ez csak egy 720 as, de látszik itt is mire gondolok teljesképernyőnél :)

http://www.youtube.com/user/spooksPSP#p/search/10/inpUNQeEPbc

2011. márc. 20. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!