Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kérdenék valamit mivel most...

Wolly62 kérdése:

Kérdenék valamit mivel most készülünk venni 1 ful hd lg lcd tv-t a nejem ragaszkodik hozzá?

Figyelt kérdés

Ime a kérdés: / DE MI A fenére jóó ?? /Semmink sincs ami kiszolgálná pl dvd vagy video lejátszó ,még a tv ben sincs ojan csatorna amiben full hd tv musor lenne szerintem. amugy meg 21" samsung tévénk van és nagyonszép a képe (képcsöves) tipus.

szoval mia rákra jo akkor . /ettöl függetlenül meglesz véve de a hideg kiráz az árátol / szoval mi az az ok amiért adavannak az emberek a full hd miat.?

2011. márc. 3. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja és ne vegyél ott semmit ahol eladó vagyok (szerinted érdekel?), megnézném hány helyen lehet előfizetni olyan digitális csomagra ahol 1080p-ben tolják a cuccot, a másik meg benne volt a válaszomban, olyan tv-t kell venni (pl. a Samsung) ami alapból képes kezelni a HD tartalmakat. A blue-ray akkor alternatíva ha erdeti filmeket szeretne nézni, ritka a teljes formátumpaletta támogatása blue-ray lejátszóknál, letöltött filmek esetén jobb választás a mádia lejátszó. Igencsak szeretem az ilyen hozzáértőket a boltban is.
2011. márc. 3. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Jólvan most nem fogok ezen összeveszni... Most megnéztem 2 55 centis Samsung képcsövesem hátulján a fogyasztását, az újabbra 90 w van írva, a régebbire 140w. A 106 centis Samsung LCD-mére is 140 van írva. Megadom a típusukat is ha nem hiszed el
2011. márc. 3. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
14 éves LG 55cm-es tv 75W, 10 éves Samsung 72 cm-es 110W, tényleg nem a vita végett én lezártam a dolgot, csak úgy... a miheztartás végett.
2011. márc. 4. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!