Kérdenék valamit mivel most készülünk venni 1 ful hd lg
lcd tv-t a nejem ragaszkodik hozzá?
Figyelt kérdés
Ime a kérdés: / DE MI A fenére jóó ?? /Semmink sincs ami kiszolgálná pl dvd vagy video lejátszó ,még a tv ben sincs ojan csatorna amiben full hd tv musor lenne szerintem. amugy meg 21" samsung tévénk van és nagyonszép a képe (képcsöves) tipus.
szoval mia rákra jo akkor . /ettöl függetlenül meglesz véve de a hideg kiráz az árátol / szoval mi az az ok amiért adavannak az emberek a full hd miat.?
Egy férfi nem akar LCD tv-t? Ez pont fordítva szokott lenni... Amúgy tömören leírom: Sokkal-sokkal szebb a képe, mint a képcsövesnek, kevesebb áramot fogyaszt, kisebb helyebb foglal, szebb, ha van műholdas vagy kábel tv, azon is jön már 1-2 hd felbontásban sugárzott csatorna, amin kilehet használni, ha a jövőben lesz mondjuk blu-ray lejátszótok azzal is kilehet használni, stb stb... Remélem nem kamu kérdés, és nem feleslegesen jártattam a számat.
2011. márc. 3. 11:44
2/13 A kérdező kommentje:
üdv és köszia választ
igaz van lcd tv k 2 is 15 " és 17 " os konyha és kiss szoba
picik aranyossak a nejem 107 centist akar a nagyszobába mert full hd ??? kábel tv van nálunk digi tv (amugy dvd és video is van stereo ill 5.1 es dvd a hd -t nem tudja.
szoval a boltokban láttam beuzemelve de egynek sem tetszet képe a normál 21" tv it hon jobb aképe .
ezért érdekes hogy mivel több az a (HD) amiért kiadjak 10 e ft többet..mit ad az a HD tv nekem többet mint egy normál tv.(azon kivül hogy egy bazinagy mozi vásznam lesz .(még egy sokkal olcsobban lehet már lcd tv-t kapni amire nincs rá bigyyeszteve a (hd).
2011. márc. 3. 12:12
3/13 A kérdező kommentje:
bocs 100 ezerrel többet
elirtam
2011. márc. 3. 12:13
4/13 anonim válasza:
Amit az első ír az hülyeség az LCD-k fajlagosan többet fogyasztanak a régebbi képcsöves tv-khez képest, a FullHD felbontást akkor tudnátok kihasználni ha mondjuk lenne egy médialejátszótok amihez szednél le a netről fullhd filmeket, a kábeltv-vel nem lenne kihasználva. Amúgy ha Samsungot vennétek azokon az 5-ös szériától már van USB csatlakozó amin keresztül felismeri a külső merevlemezeket is és tudsz róla FullHd filmeket nézni mert kezeli az mkv és mpeg4 formátumokat is. LG-knél csak a LED-esek szokták felismerni a HD tartalmakat külső adattárolóról, amúgy műszaki eladóként is inkább Samsung készüléket ajánlok mint LG-t.
2011. márc. 3. 12:51
5/13 anonim válasza:
Lol már mér lenne hülyeség? Egy újabb 106 centis LCD tv típustól függően 150-200 w-ot fogyaszt... Egy régebbi 55 centis képcsöves tv kb ugyanennyit. És a full HD-t mér csak média lejátszóval tudná kihasználni? Létezik Blu Ray lejátszó, ezenkívül műholdas tv-n, meg kábel tv-n is jön már néhány csatorna HD-be. Nem vennék ott semmit, ahol te vgy eladó az tuti...
itt láthatod a különbséget kb az sd és a hd között
2011. márc. 3. 15:21
7/13 cipi8 válasza:
Szerintem az alábbi videó eléggé meggyőző volt hogy a HD felbontás mivel jobb mint a sima SD! Ja és inkább SAMSUNG-ot vennék a helyedben mint egy LG-t az utóbbiról még nem sok jót lehetett hallani.
Hát szoszo nekünk sok samsung holmink van (telo monti , video , tv 21") az ldc tv esetén személyes tapasztalat és commentek mind két gyárto esetén SAMSUNG/kontra/LG lcd esetén azLG gyözöt a kinézet tipus LG Electronics 42LD420
és az föleg dob a latba 118500 ft véget de vélemények pl , hogy hány bol hányat vittek vissza reklamáciosan pixel hiba véget .
szoval LG a kiválasztot ..
2011. márc. 3. 18:08
9/13 anonim válasza:
A Samsungot ajánlanám én is. Nekem is Samsung LCD tv-m van és elég megbízható. De véglis a ti döntésetek.
2011. márc. 3. 18:17
10/13 anonim válasza:
asdfvb Te MIRŐL beszélsz? Nézted te már egy képcsöves tv hátulját, az adatlap mit ír fogyasztásnak és egy LCD hátlapját mit ír? (Mindkettő maximális fogyasztás egyébként, tehát annál alacsonyabb), egy 72 cm-es képcsöves Samsung max. fogyasztása 110W, egy 55cm-es képcsöves LG-é 75W, ehhez képest egy 82 cm-es hagyományos lCD tv fogyasztása kb 120-140W (nem vagyok a technika ellensége, műszaki eladó vagyok, de ne írkálj már baromságokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!