Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » X-box 360 vagy PS3? Most ment...

X-box 360 vagy PS3? Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára, mint egy konozolnak.

Figyelt kérdés
Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára,mint egy konozolnak. X-boxot flasheltetném,PS3-at Jailbreakelném. Szóval mindenképp warez párti vagyok. Valakinek tapasztalatok ??? Full HD LG 42LH3000 LCD TV-re lenne kötve... warezhoz ragaszkodom
2011. febr. 16. 16:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%

"Jah, hogy 60 ezres konzolra futja, de 6-8 ezres játékra nem?"

Elég nehéz ám összespórolni egy konzol árát is.

Utána örül az ember ha tud játszani. Havi 1-2 játék meg semmi. A mai játékok már nem olyanok, mint régen a Mario, hogy 3 évig elvoltam vele és napi pár órát nyomtam. A mostani játékok nagy része olyan, hogy egyszer végigtolod mondjuk a sztori miatt meg mondjuk kicsit élvezetes is és utána annyi többet nem veszed elő.

Ezért jó a warez. Kipróbálhatsz mindent és ami tetszik azt veszed meg de ha nincs pénzed akkor is tudsz játszani. Nem lopás fogjátok már fel ha letöltünk valamit. Nem mondom, hogy követendő példa de nem lopás.

Vegyük példának azt, hogy én végigvittem a Black Ops-ot de amúgy meg nem olyan jó játék tehát úgyse vettem volna meg. A kiadó részéről mindegy, hogy letöltöm-e vagy nem ha úgy sem akarom megvenni.

2011. febr. 16. 20:16
 22/29 anonim ***** válasza:
53%
utolsónál a pont
2011. febr. 16. 20:41
 23/29 Csicsek Zoltán ***** válasza:
37%
a minusz pont
2011. febr. 16. 21:16
 24/29 anonim ***** válasza:

Beszállnék!

Nem vagyok warez-párti, de nem is vagyok antis sem!

Kb. úgy vagyok, mint az egyik válaszoló - csak azt veszem meg, ami megéri!

Hogy egy kis anyagiakat nézzünk: ha évi 6 játékot veszel, ami értelmes - az kb. 12 000 Ft/darab! Tehát 1 játék árát 2 hónapon belül kell összespórolnod - amit még tovább osztva megkapod azt, hogy 200 Ft/nap!

Na most ha valaki ennyit nem tud nélkülözni a "hobbijára", akkor az örüljön, hogy egyáltalán van megélhetése...

Ezek FDB (first-day-buy - első napos vétel) játékokra vonatkoznak - több külföldi oldalon (zavvi, eBay stb.), pl. rá 4-5 hónappal megjelenés után lemegy fele árra - az első idei vételem pl. az új Naruto játék lesz - amíg itthon örülsz, ha megkapod 8-9000-ért használtan!!, ott bontatlanul, szállítással 6000 Ft-ért hozzájutsz!!!!

De van ott pl. Assassin's Creed 2 3-4000-ért, Brotherhodd 8000-ért, Enslaves 4000-ért stb.

És ráadásul ha megunod tovább lehet adni, amit ha kp-ban nézünk kb. 2-3000 Ft veszteség minusz - ennyi!

Nem kell idiótaként az első napon a legdrágább helyre rohanni - az idő pénz, türelem és nagyon olcsón hozzá lehet jutni!

Nekem is van pár anyuci-apuci ismerősöm, de a többség már saját zsebre dolgozik és ezt a módszert használja!

Érdekes, valaki elszív naponta több doboz cigarettát, megiszik egy csomó piát, elbulizza a fejét meg minden tököm hegye, de valahogy azt ki tudja fizetni, erre meg jönnek az okok, na mindegy...

Mielőtt jönnének a leoltások, olvassátok el az első mondatot!

Én sem vagyok "tiszta", ahogy senki sem!(?)

Ráadásul vannak elég lehúzós ajánlatok (pl. filmek - mi a francnak vegyem meg még egyszer, ha már láttam moziban, fizetett csatornán stb.? - ez vonatkozik a zenékre is)

A programjaim többsége sem jogtiszta (nem volt kedvem több százezret kiadni pl. egyre, ami kb. 1 hónapig ment a gépemen), egyszer vettem eredeti Windows-t, mindek vegyem meg mégegyszer stb.

Hogy ne kanyarodjak el a témától: a DLC-ket miért kell megvenni annak, aki bontatlanul hozzájutott a játékhoz?

Évenkénti szemét - így nevezném azokat a címeket, amik ergó semmi újítást nem hoznak, de horribilis összegeket kérnek értük és a sok birka meg is adja nekik!

Ez a pénzéhesség!

A PS2-s játékaim 97%-a másolt - akkor nem nagyon érte meg az árát, most már a multi miatt inkább!

Szóval szegény kiadót sem kezdjük el sajnálni, mert megsúgom, hogy az összeg negyede, amit otthagysz a boltban, a kormányhoz megy, akik semmit sem tettek érte, a másik negyede a bolthoz, ami odaadta neked, a 3. negyede pedig a kiadóhoz! Akik tényleg megérdedmelnék, azok a 12000 Ft-ból kb. 3000 Ft-ot látnak, vagy kevesebbet...

Meg különben is - örülünk, ha egyáltalán egy-két játékhoz kapunk magyar feliratot, ergó le sem sz.rnak minket!

Nem mi adjuk nekik a jelentős hasznot, elhihetitek...

Basszus, de hosszú lett! xD

(Remélem nem gázoltam senkinek a lelkébe, nem az volt a szándékom, csak a véleményemet adtam!)

A fizetős multit kihagytam, mondjuk az engem nem érint!

Kérdező: azért neked is lehetett volna annyi eszed, hogy használod a keresőt - lassan jubileum lesz, mert talán ez az 50. ilyen jellegű kérdés, amit itt az oldalon megválaszolok - és akkor Google barátunkat nem említettem!

2011. febr. 16. 21:54
 25/29 anonim ***** válasza:

Én mindenhova letöltök mindent, psp-re, filmeket, sorozatokat, zenéket, de ps3-ra a játékot veszem.

9 hónapja van meg, eddig 10 játékom van.

Használtan is lehet venni, és így 30 ezer ft-ért szereztem már 10 játékot, ami nagyon jó ár (és mindegyik AAA-s cím, MGS4, Uncharted, Killzone, stb).

Tehát meglehet oldani, hogy ne kelljen havi 10-20 ezreket játékra költeni.

És igaz, hogy egy mai játék olyan, hogy 1 héten belül végigviszed, de ha megveszed eredetibe, akkor általában próbálod 100%-ra végigvinni a játékot, ha már fizettél érte, míg ha letöltöd, akkor gyors végigpörgeted, és megy a kukába a kiírt dvd.

Így sokkal tovább tart egy játék.

Meg akkor legalább meggondolod, hogy mit veszel meg.

Míg ha letöltöd, akkor Cod meg ilyenféle szarokkal játszol, de ha csak eredetit veszel, akkor biztos, hogy nem fogsz sok fost venni, hanem csak azt, ami tényleg jó.

Ennyit a warezról.

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Xbox előnyei:

szebbek a multiplatform játékok

PS3 előnyei:

- blu ray

- sokkal jobb/szebb/stb exkluzív játékok

- ingyenes psn (vagyis ingyen multi, de ha warezolsz akkor ez mindegy)

- multimédia központ (akinek van ps3-ma az tudja mire mondom)

- Sony

De ha warezolni akarsz, akkor mindenképp xbox, az erre való.

PS3-on alig warezolnak emberek, összesen létezik 2-3 torrent oldal, ahol normális mennyiségben és sok seederrel vannak fent a játékok, míg az xbox játékokon több ezer seeder szokott lenni.

2011. febr. 17. 16:49
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont
2011. febr. 19. 14:39
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el mindent mert hülyének nézlek titeket, lehet én vagyok az első aki válaszol a kérdésre.

xbox: jobb grafika, flashelés fejlettebb mint a jailbreak, jobb kontroller (bár ez megszokás kérdése, nekem ez esett kézre)

ps: blu-ray, a ps3 exkluzív játékoknál jobb grafika, (többinél általában gyengébb), sixaxis kontroller (ha nemtudod miaz akkor nem érint).

2011. febr. 22. 22:54
 28/29 anonim ***** válasza:

Előző:

xbox-nál a joystick szarabb, csak kényelmesebb.

Ami azért nem ugyanaz.

Mert lehet, hogy egy trabant kényelmesebb, mint egy ferrari (persze ez hülyeség), de a ferrari akkor is jobb.

Box-on a d-pad is fos, meg technikailag sem olyan jó, csak épp kényelmesebb.

2011. febr. 23. 17:15
 29/29 anonim ***** válasza:
utolsó: akkor meg az analóg kar és a trigger jobb. ugyanott vagyunk, sixaxis az a szempont, ami a komfortosság után mérvadó nekem.
2011. febr. 23. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!