Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » X-box 360 vagy PS3? Most ment...

X-box 360 vagy PS3? Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára, mint egy konozolnak.

Figyelt kérdés
Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára,mint egy konozolnak. X-boxot flasheltetném,PS3-at Jailbreakelném. Szóval mindenképp warez párti vagyok. Valakinek tapasztalatok ??? Full HD LG 42LH3000 LCD TV-re lenne kötve... warezhoz ragaszkodom
2011. febr. 16. 16:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%

Kis b*zi warezoló köcsög.

Vegyél csak videókártyát, az való neked.

2011. febr. 16. 16:53
 2/29 anonim ***** válasza:
a ps 3 sokkal jobb-hardveresen erősebb, van benne blu ray olvasó, nagyobb tárhely van benne, és nem a fos Microsoft gyártja, hanem a Sony.
2011. febr. 16. 16:56
 3/29 Csicsek Zoltán ***** válasza:
úgy van! de a kérdésben az a warez szó nagyon szúrja a szemem.
2011. febr. 16. 16:59
 4/29 anonim ***** válasza:
mér szúrja? nem mindenki van tele tökig dohánnyal, hogy hetente 10-15 ezres játékokat vegyen
2011. febr. 16. 17:01
 5/29 Csicsek Zoltán ***** válasza:
én nem veszek hetente (évente veszek olyan 5-7 darabot) és jól meg vagyok
2011. febr. 16. 17:08
 6/29 anonim ***** válasza:
akkor évente átlag 80 ezer ft-od elmegy játékra... és ha a kérdező nagyobb játékos, akkor évente több százezer is elmenne neki a feleslegbe, és lehet, hogy ezt nem engedheti meg magának, vagy sajnálná rá a pénzt... ennyi
2011. febr. 16. 17:14
 7/29 anonim ***** válasza:

"mér szúrja? nem mindenki van tele tökig dohánnyal, hogy hetente 10-15 ezres játékokat vegyen"

De 150 ezres tévére természetesen van?

Az ilyen olcsójános rohadjon meg otthon aztán fejtsen keresztrejtvényt...

2011. febr. 16. 17:18
 8/29 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell bántani a warezosokat.

Nyilván nem azért warezol, mert egy szemétláda hanem, mert nincs pénze játékra. Sok játék amúgy sem éri meg az árát.

Évi 5-6 játék meg amúgy is kevés lenne. Én úgy vagyok vele, hogy lewarezolok mindent és ami tényleg nagyon jó azt meg is veszem.

2011. febr. 16. 17:19
 9/29 A kérdező kommentje:
Kapok valami értelmes választ is ???
2011. febr. 16. 17:24
 10/29 anonim ***** válasza:

Nekünk ps2 volt, és a férjemnek hozott a jézuska egy xbox-t kinect-el. nagyon jókat szorakozunk.

DE míg a ps2-re sok játék volt nöknek is és én is tudtam vele játszanai, addig az xboy-hoz szinte alig van olyan rohangálos összeszedös játék amit én is szeretek. mind autós vagy motoros vagy öldöklös.

a kinect szuper jó, csak ahhoz sincs még túl sok játék ami tetszene. van fitness progim hozzá, az nagyon jó. a többi kinect játék pedig ha társaságunk van nagyon szuper.

de warez-ést én sem díjjazom. és nem ok rá hogy nincs pénze. ha bemenne és ellopná a játékot a boltból vagy töled a lakásodból, akkor is azt mondanád hogy nem baj had vigye nincs rá pénze.

2011. febr. 16. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!