X-box 360 vagy PS3? Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára, mint egy konozolnak.
Kis b*zi warezoló köcsög.
Vegyél csak videókártyát, az való neked.
"mér szúrja? nem mindenki van tele tökig dohánnyal, hogy hetente 10-15 ezres játékokat vegyen"
De 150 ezres tévére természetesen van?
Az ilyen olcsójános rohadjon meg otthon aztán fejtsen keresztrejtvényt...
Nem értem miért kell bántani a warezosokat.
Nyilván nem azért warezol, mert egy szemétláda hanem, mert nincs pénze játékra. Sok játék amúgy sem éri meg az árát.
Évi 5-6 játék meg amúgy is kevés lenne. Én úgy vagyok vele, hogy lewarezolok mindent és ami tényleg nagyon jó azt meg is veszem.
Nekünk ps2 volt, és a férjemnek hozott a jézuska egy xbox-t kinect-el. nagyon jókat szorakozunk.
DE míg a ps2-re sok játék volt nöknek is és én is tudtam vele játszanai, addig az xboy-hoz szinte alig van olyan rohangálos összeszedös játék amit én is szeretek. mind autós vagy motoros vagy öldöklös.
a kinect szuper jó, csak ahhoz sincs még túl sok játék ami tetszene. van fitness progim hozzá, az nagyon jó. a többi kinect játék pedig ha társaságunk van nagyon szuper.
de warez-ést én sem díjjazom. és nem ok rá hogy nincs pénze. ha bemenne és ellopná a játékot a boltból vagy töled a lakásodból, akkor is azt mondanád hogy nem baj had vigye nincs rá pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!