Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » X-box 360 vagy PS3? Most ment...

X-box 360 vagy PS3? Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára, mint egy konozolnak.

Figyelt kérdés
Most ment tönkre a videókártyám (HD 4870) és egy újnak ( erősebbet vennék már akkor + ramok ) majdnem annyi az ára,mint egy konozolnak. X-boxot flasheltetném,PS3-at Jailbreakelném. Szóval mindenképp warez párti vagyok. Valakinek tapasztalatok ??? Full HD LG 42LH3000 LCD TV-re lenne kötve... warezhoz ragaszkodom
2011. febr. 16. 16:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
akkor aki nincs eleresztve anyagilag az ne is játsszon? csak a gazdagoknak adasson meg ez a kiváltság is? amúgy én is úgyvagyok, hogy ami nagyon jó és megéri megvenni, azt mind megveszem, a többi meg mind warez.
2011. febr. 16. 17:45
 12/29 anonim ***** válasza:

"kkor aki nincs eleresztve anyagilag az ne is játsszon?"

Ez pontosan így van, az luxuscikk, annak jár, aki megtudja fizetni.

Mi a fenéért gondolod, hogy neked alanyi jogon jár, hogy játszhass?

A kaja sem jár ingyen, pedig az nagyobb létszükséglet talán...

2011. febr. 16. 17:53
 13/29 anonim ***** válasza:
pff nagyon nagyra vagy ezzel a hittérítő szöveggel, de megnézném ha nem lenne pénzed, és játsszani szeretnél mit csinálnál... sztem mindketten tudjuk a választ
2011. febr. 16. 18:00
 14/29 Csicsek Zoltán ***** válasza:
akinek van pénze egy konzolra annak arra is legyen már pénze hogy játékokat vegyen hozzá!
2011. febr. 16. 18:17
 15/29 anonim ***** válasza:

Így van.

Akinek van pénze magára a konzolra, meg hozzá a ki tudja hány százezres FULL HD tévére-monitorra, annak meg se kottyan egy 10 ezres játék, ráadásul használtan már 1000-3000-ért is kapsz.

A másik meg, ez luxuscikk, aki nem tudja megfizetni, az ne lopjon.

Miért, ha nincs pénzed Audira akkor lopsz felniket a Suzukidra? Érdekes felfogás...

2011. febr. 16. 18:41
 16/29 anonim ***** válasza:
Általában azok osztják az észt akiknek apuci megveszi a drága konzolt a drága játékokkal vagy jól menő állásuk van de az igazság az, hogy az emberek nagy része minimálbérből él és nehezen tud konzolt venni. Játékra már nem is jut pénze. Az most miért fáj bárkinek is, hogy letölti? Nem a boltból lopja el.
2011. febr. 16. 18:53
 17/29 anonim ***** válasza:

ez tényleg így van...a warez az ugyanaz,hogy bemész a boltba és ellopod a játékot.

én nem vagyok se warez párti,se warez ellenes,csak ne keverjük már minden szart össze vissza.

egyébként meg...inkább "skót"-nak nevezném a kedves kérdezőt,mert van egy fullhd nem olcsó tévéje,a videókártyából ítélve a gépe sem a 15000forintos verzió,és a fogalmazásából is az jön le,hogy nem épphogycsak tudja kifizetni azt a konzolt,hanem simán. tehát pénze az biztos van...

2011. febr. 16. 19:13
 18/29 anonim ***** válasza:

ma 18:53

1. Az nem az én bajom, hogy egyesek minimálbérből élnek és nincs állásuk.

2. Szerinted miben tér el a volti lopás az internetről való lopástól?

2011. febr. 16. 19:19
 19/29 anonim ***** válasza:
*bolti
2011. febr. 16. 19:20
 20/29 anonim ***** válasza:

"Általában azok osztják az észt akiknek apuci megveszi a drága konzolt a drága játékokkal vagy jól menő állásuk van de az igazság az, hogy az emberek nagy része minimálbérből él és nehezen tud konzolt venni. Játékra már nem is jut pénze."

Szar szar szar szar duma.

Én havi 90-100 ezer forintot keresek, a legáltalánosabb kategória, mégis megvettem a konzolt és egy olcsóbb tévét is hozzá, igaz gyűjtögetnem kellett pár hónapot.

Ezekután pedig 1-2 havonta simán belefér egy játék, és ha jól választassz bőven elszórakozol.

"az emberek nagy része minimálbérből él és nehezen tud konzolt venni. Játékra már nem is jut pénze."

Jah, hogy 60 ezres konzolra futja, de 6-8 ezres játékra nem?

Szar kamu duma.

2011. febr. 16. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!