Miért van ez, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy DJ keverőm rákötve a gépre, és hogy ha felveszem amit keverek a virtual dj-vel, és ha azt visszahallgatom akkor minimálisan de lehet hallani hogy valami sípol a zene alatt....ha pl egy zenében van valami csendes rész akkor ott meg nagyon....
Ez lehet kábel miatt?
2011. febr. 4. 16:08
1/5 A kérdező kommentje:
Remélem érthetően fogalmaztam :D
2011. febr. 4. 16:09
2/5 anonim 

válasza:

Persze...simán lehet a kábel rossz szigetelése miatt. Vagy épp a keverőben elcsattant valami és az zajong. Persze a hangkártya is ludas lehet, sőt még a gép is. Tudni illik minden elektromos eszköznek van egy alapzaja... ha ezeket még össze is kötözgeted, akkor meg nyilván való, hogy a zajok összeadódnak és felerősítik vagy épp kioltják egymást...
3/5 A kérdező kommentje:
Ehh...akkor próbálkozok más kábellel, ha azzal se javul akkor így jártam.... :D
2011. febr. 4. 16:35
4/5 anonim válasza:
Nekem olyan fordult elő, hogy a laptop, keverő, effektpoci, erősítő egy konnektorba volt bedugva és nekem is sípolt és úgy tudtam megoldani hogy a laptopot vagy a effektprocit más fázison lévő konnektorba dugtam. Szerintem ha bent van nálatok a 3 fázis próbáld megpróbáld végig hátha neked is ilyen baj lesz. vagy talán még hangkártya húzd ki a netet akkor lehet abbahagyja, Pc-be ez is előfordult már.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
Megpróbálok mindent :)
2011. febr. 5. 12:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!