Csak én fostam le a bokámat a PSP2 képei láttán?
Kicsit furcsa, az tény, de azért bűnrondától messze van.
Ja és valószínű szebb lesz, csak béna volt a photoshoppos.
És ha már 3DS, az összes kézi Nintendo hihetetlen ronda kinézetre. Nem vagyok DS-hater, de ez tény, hogy ocsmány.
De amúgy én azért fostam össze a bokámat, mert várom az NGP-t, nem azért, mert milyen ronda.
Uncharted+Metal Gear Solid?! Bármikor bármekkora mennyiségbe jöhet.
Meg maga a vas, ami elég durva.
A processzor, az OLED-es kijelző, a 3G kapcsolat, a 2 analóg, masszírpad, érintőképernyő, sixaxis.
És ezt egy kis cuccosba belepréselni.
Meg trófeatámogatás.
Első nap meg akarnám venni, de elég valószínű, hogy 100 körül lesz, én meg 50-80 között adnék ki érte, meg ha majd fel lehet törni, mert ps3-ra elég venni a játékot, psp-re viszont már nem maradna zsé.
Tudom, hogy hülyeség, azért írtam azt, hogy "meg akarNÁM", és nem azt, hogy meg fogom.
Főleg, hogy Sony mostanában nagyon jól levédi a rendszereit, és alig lehet feltörni, gondolom egy ideig a PSP2 is védett lesz.
Viszont ha megjelenik egy új változat (ugye Sony mindig jelenít meg slim-et is), akkor azt már muszáj leszek megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!