Milyen hordozható dvd lejátszót vegyek a gyerkőcöknek autóba? Max.25 ezret költenék rá.
Hát 25e Ft-tal elég magasra tetted a lécet, hogy minőségi hordozható DVD lejátszót tudj venni.
Ez pl: [link] jól látható oldalról, van hozzá szivargyújtó és elég megbízható, de nincs hozzá távirányító.
Amit messze kerülj el (szerintem), az a Sigmatek, Lenco, Sencor. Ebből volt dolgom Sigmatek-kel és Sencor-ral, és borzalmas volt, a Lenco-t pedig mesélték, hogy csak a baj van vele.
De a legegyszerűbb ha mondjuk az olcsobbat.hu-n megnézed, hogy ennyi pénzért mit kapsz és azokra a készülékekre rákeresel a Google keresővel és elolvasod az értékeléseket, fórumokat.
szia
Nekem van 1 Philips PET716 típusú hordozható dvd lejátszóm. Kitűnő állapotban van ez annak köszönhető hogy alig használtam (csak órát működhet) meg persze annak is hogy nagyon strapabíró. Várom a válaszod a j.elod(kukac)freemail(pont)hu email címre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!