Milyen digitális fényképezőt ajánlotok, ami AVI formátumban tud videót felvenni?

100 ezer Ftot akartál mondani ugye?
Mert 10 ezerért sztem semmilyet nem kapsz

HP M525 van nekem azt hiszem az aviban csinál videót.
De ez is min. 30 ezer - ha szerencséd van, nekem 50 volt.

Nekem egy FUJI f 5700-as gépem van! Kiváló! Szoktam lakodalmakat fotózni-videózni, tehát tudom mitől döglik a légy!Tehát: ahhoz képest hogy fényképezőgép, naon jó videót csinál AVI_ban!Maga a gép: Én már a harmadikat nyüvöm, az előző kettővel ki voltam akadva, mer egy garnitúra akksival jó ha 100 képet tudtam csinálni. Na ezzel igaz 4 akksival 600-700 képet egy feltöltéssel! Ez nem semmi! Lehet video közven zoomolni!!!
Igaz ez nem compact gép, ez nem tologatja az optikát bekapcsoláskor-kikapcsoláskor. Talán emiatt is eszik kevesebbet. Ha van az ismerőseid között valakinek próbáldd ki! Ahhoz képest hogy csak 320*240-es videot csinál, nagyon pipec! Van egy Panasonic analog VHS-c kamerám is... Nincs szégyenkeznivalója- ha az analóg jelet bedigitalizálod, nem sokkal jobb a végeredmény!!
Sok sikert hozzá!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!