Mennyivel lenne jobb a grafikája PS-3 a játékoknak ha HDMI-s kábelt használnék?
Minden játékot PC-re írnak, kivéve az exkluzívokat? Ezt a marhaságot...
Akkor magyarázd már el, hogy miért van az, hogy manapság minden játék később jelenik meg PC-re, mint konzolra? Pl. hogy egy aktuális esetet mondjak, Assassin's Creed: Brotherhood. Konzolra már tavaly megjelent, PC-re csak február 11-én várható. De mondhatnám pl. a GTA IV-et is, ezzel is úgy volt egy darabig, hogy nem lesz PC-re és előbb jött konzolra. Burnout Paradise dettó.
Soroljam még?!
A kérdésre válaszolva: nem lesz szebb grafikája, a televízió képe lesz tisztább, szebb. (Értsd: nem fog hirtelen bekerülni a játékba az élsimítás, és a textúrák sem lesznek élesebbek. Az a PS3 hardveres kiépítésén múlik.
A "veszekedés" summázása képpen annyit írnék, hogy a konzol azoknak van akik szeretik csak bekapcsolni a gépet és egyből játszani. A PC pedig azoknak akik szeretnek szöszölni a dolgokkal, továbbá azoknak akik nem csak játékra használnák.
(Btw: én úgy tudom, hogy a játékokat PC-n írják. De nem feltétlenül PC-re. A platformok között elég nagy különbség van; ha megvan az Xbox kompatibilis játék, attól még nem lesz meg egyből a PC-s port, amihez csak az irányítást kell átírni.)
600p-vel ;)
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!