Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen játékokat ajánlotok...

Milyen játékokat ajánlotok XBOX 360-ra?

Figyelt kérdés
Nem számít, hogy RPG, FPS, sport, akció, stratégia, szimulátor, vagy platform.Csak jó legyen.Írhatnátok saját toplistát is.
2010. dec. 22. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gears of War 1-2, Forza 3
2010. dec. 22. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Left 4 Dead 1-2
2010. dec. 22. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egyik Xbox exkluzív játék sem tetszett, amivel játszottam, tehát azt nem ajánlanám, de azért kipróbálhatod, mert valakiknek meg tetszik.

Nagy multicímeket tudok csak mondani: GTA IV, Red Dead Redemption, Assassinc Creed, Bioshock, Resident Evil 5, Batman, Cod-ok, Battlefield, Mass Effect, Fable, Fallout.

Nem akarom az összes játékot felsorolni, írtam párat, abból válogass.

2010. dec. 22. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Személyes kedvenceim:

GTA IV

Red Dead Redemption

F1 2010

Call of Duty Modern Warfare, Modern WArfare 2

Assassin's Creed 2

2010. dec. 22. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
CoD6 messze a legjobb.
2010. dec. 22. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Black Opsot szívből ajánlom
2010. dec. 22. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:

kedvenc listám x-boxra:

Modern Warfare 2

Brother Hood

Fifa 11

Red dead redeption

Black Ops

kedvencek kinectre:

Adventures

Sport

Dance central

Motion Sport

Utcai bunyós (fejből nem tom a nevét és lusta vok kimenni megnézni a nappaliba :P)

Joy Ride...

a kinecteseket naon ajánlom!!!!q**va jóóók!!

2010. dec. 22. 18:11
 8/12 A kérdező kommentje:
kösz!Kinecttel még várok egy kicsit.AMikor már lesznek rá jobb játékok.(Szerintem biztos lesznek, pár játékér nem ölt volna bele a Microsoft ennyi pénzt, munkát, időt stb.)
2010. dec. 22. 23:01
 9/12 anonim válasza:
CoD black ops magasan a legjobb cod ezt ajánlom de még wolfenstein nekem bejön de nagyon megosztja a véleményeket keressrá és nézd meg.
2011. jan. 22. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
A Wolfeinstein nem egy nagy szám, nekem egy végigjátszás után feledésbe merült, inkább ajánlom a CoD2-t, ha második világháborús játékot keresel. Nekem nem jött be ez a II. VH- szuper képességek ötvözet, amit a Wolfeinstein fejlesztői ihlettek.
2011. jan. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!