Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fotósok, mi a véleményetek,...

Fotósok, mi a véleményetek, milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék fotózást tanulni, de egyenlőre tanfolyamra és komolyabb gépre nincs pénzem. Lehet-e egy max. 100.000 forintos géppel komolyabb képeket készíteni? ÉS ha igen, melyik az a típus, amit ajánlotok?
2010. dec. 8. 11:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2010. dec. 8. 18:33
 12/12 anonim válasza:

d80 am van.Az utolsó hsz-t nem értem igazán, de mindegy.

Ha nem akad más????nekem lehetne más, de inkább parkot fejlesztek.A vázat úgyis cserélni fogja max 2 évente, ha nem hamarabb.Ha van egy finom készlete nagy vonalakban mindegy az érzékelője ebben az árkategóriában.Persze ha tudsz d200 at 100 ért akkor szólj, mert érdekelne.Komolyan.Beszámthatnak egy d80 at portrémarkolattal, sacc 25 000 expo-val.

Én ezzel dolgozom, és eddig nem volt vele baj.Senki nem azt nézi milyen a gép, hanem hogy milyen a KÉP.OK.D300s nél és feljebb már akadnak igen nagy különbségek, de anno megoldottam az f100 al is és akkor sem volt 2,8 as obiparkom.Mégis jó viszhangja volt a képeimnek.

De 100 000 ért már igen jó gépet lehet kapni kezdésnek.Obi nincs benne a kalkulációban!!!!!!

2010. dec. 22. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!