Fotósok- Ti milyen fényképezőgépet ajánlanátok?
Szeretnék egy új fényképezőgépet, sok márkát-típust végigböngésztem már, de még nem vagyok biztos a "döntésben" :) Hobbifotózáshoz kéne [viszonylag kezdő vagyok még, de nagyon szeretek fényképezni], legalább 12x-es zoommal és 10 megapixellel. Nekem a fuji Finepix s2100 HD tetszik a legjobban, ebben az árban keresek fényképezőt.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Ha hobbifotózás lenne akkor minimum tizenkettő megapixeles legyen szerintem, mert a minőség a legfontosabb és persze jobb mint a homály.
Jól választanád azt amit akarsz és ikertesóm is azzal fotózgat, de nem is bánta meg, hogy azt választotta.
Morrr!
Aki azt hisz, hogy minőség=megapixel, sürgősen olvasson utána a fotózásnak. A túlzott megapixelszám inkább csak árt (lásd Canon 7D), túl kicsi lesz a szenzorméret és emiatt veszítesz a részletgazdagságból és az élességből.
Ha nem akarsz tükrös gépet, akkor a Fuji teljesen jó lesz, talán jelenleg az a legjobb vétel a magyar piacon.
Köszi a válaszokat :) utolsó hsz-hez: és mit ajánlanál helyette? :) Jobban utána akarok nézni az ilyeneknek, de mivel most egy kicsi gépem van, amin nem lehet állítgatni túl sok mindent..
Körbenézek még, de nekem a 2100 hd nagyon szimpatikus.
Nincs benne valós blende? Akkor mi van helyette? Valaminek kell lennie, ha már van Av mód...
És a 2500 HD-ben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!