Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen MP3/MP4-lejátszót vegyek?

Milyen MP3/MP4-lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés
Valami olyan kell, ami fémburkolatú, szóval strapabíró, Ne legyen annyira nagy kijelzője (mert az könnyebben betörik), ugyanakkor szép színes kijelző, kiváló hangzás, jó aksi, csakis kizárólag 3,5-ös jack fülhallgató csatlakozó (kis 2,5-ös jack-et utálom), megbízható legyen. A dizájn annyira nem fontos. Hogy hány GB-os legyen az mindegy, 4GB-nál nagyobb nem kell. Apple IPod nem kell! Ha tudtok típust mondani azt megköszönném.
2010. dec. 5. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Ipoddal mi a baj?

Sajnos a feltételeknek megfelelően nekem csak az 5g-s ipod nano jutott az eszembe..

Nézd meg háta ez a modell tetszik:

[link]

Strapabíro fém váz szép viszonylag kicsi kijelző 3.5 ös jack és jó minőség...Sajnos én csak azt tudom.

2010. dec. 5. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Az Ipod az túl drága. Max. 20.000-25.000 Ft-ot költenék rá.
2010. dec. 5. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:

És ehhez mit szólsz?

[link]

2010. dec. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!