Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segít$etek!! Elment teljesen...

Segít$etek!! Elment teljesen a képe (hang van csupán) több hónap színes "csíkozódás" után a Panasonic Viera plazma televíziónknak! Meg lehet ezt még menteni szerelő segítségével? 19 évig működött, nagyon megszerettük! Csíkozódások csak ritkán voltak.

Figyelt kérdés

tegnap 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

nem éri meg javíttatni az ilyen öreg szarokat

vegyetek másik készüléket!

tegnap 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Ne merd soha többet lesz*rozni azt, ami ilyen sokáig működik! Mert én pontosan attól félek (de gyakorlatilag itt mindenki más is körülöttem), hogy éppen hogy veszünk egy új "szart" (ahogy te fogalmaztál), és az majd holmi három, vagy öt év használat után beadja a törölközőt! Nagyon sok helyen szakavatott emberek/szerelők mondják, hogy olyan borzalmas gyári megoldásokat vonultatnak fel ezek a hírhett, gagyi mai elektronikai eszközök, hogy látják rajtuk azt, hogy pár év után mindegyik be fogja adni a kulcsot! Teljesen mindegy szerintük, hogy kétszázezer forintba kerül az eszköz, vagy egy millióba.

Emiatt kérdeztem tőletek - vagy rajtad kívül mindenki mástól -, hogy lehet ezt még javíttatni? Mert tizenkilenc év egy elképesztően szép szám egy elektronikai készülék esetén, hogy ennyit kibírt; ez egy csodálatos csoda!

tegnap 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ok, elnézést, átfogalmazom

nem éri meg javíttatni az ilyen öreg fosokat

vegyetek másik készüléket!

tegnap 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább kérdezd meg a szerelőt , mert az legalább ért is hozzá.

De ha számít a véleményem én sem javíttatnám.Mindennek van egy kihordási ideje.Ez a tv pedig már ezt is túlteljesítette.

tegnap 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!