Miért torzít be a hangfal?

Figyelt kérdés

Kb nyár elején vettem (Panasonic SA-PMX90) és adott Hz-s számoknál betorzít [kicsit]

Amiknel észre vettem: Travis Scott: RIP.Screw,Stop tryin to be god számok elején (intro szerűnél) nem recseg hanem ilyen teljesen más hang és elég irritáló, először a hangszóróra gyanakodtam mert csak baloldalt hallottam ezt a hangot de most már jobb is kezd

Erősítővel van valami? Valaki segítsen 🙏

(Főként Hiphop/Rap/Trap et hallgatok (nem zenei kritikát kérek))

ma 11:32
 1/9 A kérdező kommentje:
+Mit tudok tenni?
ma 11:32
 2/9 Gabi bácsi ***** válasza:
Ehhez a zenéhez kicsi a hangfal mérete. Vegyél hozzá mélynyomót.
ma 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a környezetében rezget valamit?
ma 12:14
 4/9 A kérdező kommentje:
3# a lambéria is rá tesz de közelebb megyek és telibe hallom h a hangfal az
ma 12:23
 5/9 A kérdező kommentje:
2# mélynyomó semmit se segítene több basszus annyi de az megfelel és nem az a hiba ...
ma 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Még az lehet, hogy magában a hangdobozban bizonyos frekvenciáknál berezonál valami. Próbáld meg csökkenteni a hangerőt és figyeld meg, hogy akkor is csinálja-e. Nézd meg, hogy nem lazult-e ott meg valami.
ma 12:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Halkabban lehet inkább akkor kicsit most újra kötöttem mindent és ugyan úgy csinálja
ma 13:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Lejjebb veszem a hangot 50/30 ra akkor kevésbé de hallható

Ha lejjebb akkor nem nem

(50 a max ugye)

ma 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyasmire gondoltam, mint egy kilazult csavar, vagy valami hasonló, de az is lehet, hogy a hangszóró valamely része csinálja vagy a hangdobozon belül valami. Ezt így látatlanban, hallatlanban nehéz megállapítani. Neked kellene valahogy megkeresni, hogy mi okozza ezt, utána lehetne megállapítani, hogy miként lehetne megszüntetni.
ma 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!