Régi magnó deck, kazetta lejátszókhoz Mechanikai alkatrészeket, hol tudnék szerezni, Valaki adna linket, hol szerezhető? Technics RS M 216 Köszönöm.

Figyelt kérdés

ma 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
ma 12:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt megtaláltam, én is, csak félek attól az oldaltól,
ma 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Ott lenne az igaz,

[link]

ma 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell.

Egyrészt azért, mert az ebay csak egy felület, nem ad el semmit.

Az eladók adnak el.

Másrészt azért nem kell félni, mert az ebay elég jó a vásárlók védelmében (is), szóval ha jogos panaszod van egy eladóval szemben, általában sikerül rendezni.

Harmadrészt pedig sok kis üzlet vagy vállalkozás, akik konkrétan arra specializálódtak amit te keresel, csak itt található meg, mert alapvetően egyszerűbb a rengeteg kis alkatrészt itt hirdetni, mint saját webshopot üzemeltetni.

És itt megtalálsz mindent, a létező összes szíjat, meg azt is ami nem létezik.

Olyan fogaskerekeket, szíjtárcsákat, lendkerekeket, amik gyári eredetiben már rég nem érhetőek el, század milliméter pontosan megtervezve és 3D-nyomtatva.

Mindenhez.

Mindenhez is.

És vedd hozzá, hogy az árak általában nevetségesen alacsonyak, sokszor még szállítással együtt is.

Nem, nem vagyok az ebay ügynöke, csak próbálom eloszlatni a mindenféle mendemondák és városi legendák miatti alaptalan félelmeket.

Józan paraszti ésszel és némi online tapasztalattal meg lehet állapítani, ki a komoly eladó, és sokszor sokkal jobban jársz egy 3D nyomtatott fogaskerékkel, mintha keresel egy bontottat tízszer annyiért, ami felszerelés közben eltörik, mert pont addigra fáradt el az anyag.

ma 13:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Tehát ez cakk-pakk, kb 35 ezer forintba lenne , csak kosarazzam be, töltsem ki a címet, utaljam a pénzt és oké?
ma 13:13
 6/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
De az egy bontott, nem tesztelt mechanika, bármilyen használtsági állapotban lehet.
ma 13:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen közben, olvastam,

Meg nagyon draga is az amit linkeltem.

ma 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Egyenlőre lehet csak a szalaghoz a gumigörgős rész kllene.

[link]

ma 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!