Satellite hangfal vagy HiFi hangfal lenne jobb választás?
Kicsi szobába minél kisebb hangfal (helyhiány) formátumban szeretném a filmezést megoldani. Zene is lenne. 2.1 megoldásban gondolkodom.
De viszonylag szeretném kihozni amit lehet, szóval minél jobb minőség legyen.
Elsősorban Dali Fazon, Focal Sib Evo kishangszórós dolgokban gondolkodtam. Viszont lehetőségem lenne jó árban egy Technics HD310 HiFI hangfalat venni, ez még méretben pont megfelelő lenne. Ez egy régi HiFI szettnek a hangfalja lenne zsír új állapotban.
Sib Evo
Dali Fazon
Technics HD310 (csak) hangfal
Mélyláda és erősítő:
KEF T2 mély - ezt tervezem, kicsi és zárt
Panasonic SA-XR 59 erősítő van
Vigyázz, mert A focal sib 2 aktív! azaz csak RCA kábellel tudnád az erősítőre kötni. Az erősítőn viszont csak vonal kimenet van, szerintem azon a kimeneten nem működik a 2.1 szétválasztáshoz a low-pass filter és ha hangerő szabályzás sem jelenik meg rajta. Szóval használhatatlan zsákutca.
Passzív hangfalat nézzél.
Amúgy az egész koncepció bár nem téves, ha új berendezéseket veszel 300 ezerért számomra nem meggyőző. Ha kapsz használt mélyládát, stb. az már jobb lehet. Ha meg ráköltenél 300-at akkor át kéne gondolni még...
A Focal is passzív...
csak elírás.
Minőségibb polcsugárzó+erősítő is megfelelhet filmre, zenére főleg, ha kisebb területről van szó. Nem feltétlenül szükséges SUB.
Szatelithez mindenképp kellene mélysugárzó, viszont zenére szerintem nem a legjobb választás lennének a kis hangdobozok (szatelit sugárzó).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!