Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb Tv?LG Qned vagy...

Deadpool73 kérdése:

Melyik a jobb Tv?LG Qned vagy Samsung Qled?Eddig más típusú tévét használtam így gondban vagyok..Ajánlották még a Hisense U7N-t.. Eddig egy sima Panasonic Tv-m volt nem tudom melyiket érdemes választani..

Figyelt kérdés

tegnap 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Bár az LG kijelzőket is a Samsung gyártja , nekem jobb tapasztalataim vannak a Samsunggal képivilágban, ugyanakkor idővel lassul a rendszerük amit annyira az LG-nél nem lehet megfigyelni. Ez persze nem akkora hátrány.

A Hisense TV amit mondtál pedig miniLED technológiás ami jobb kontrasztot adhat a feketékben. Ugyanakkor azokhoz nincs személyes tapasztalatom

Remélem segítettem választani!

tegnap 14:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ illetve a segítséget!Hátha lesz akinek van tapasztalata a Hisenssel!
ma 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!