Samsung nagy (138 cm) okos tv -k mennyire időtállóak/tartósak?
Figyelt kérdés
Az enyém most öt és fél éves...
Mire számítsak, meddig fog még gond nélkül működni?
ma 10:32
1/2 anonim válasza:
Ezt inkább üzemórában lehetne megsaccolni, de ilyent meg biztos senki nem tud,mert lehet mondani, hogy 8-10 évig is birja, de nem mindegy,hogy közben mennyit van használva. Az enyém kb 10 éves,még az első UHD-k egyike, de gyakran napokig be sincs kapcsolva.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
Az első évben szinte alig használtam, azóta viszont (amikor itthon vagyok), szinte mindigbe van kapcsolva (igaz, sokat vagyok házon kívül is....vagyis, még magam is nehezen tudnám összegezni.....de, mindent egybevetve talán átlagosnak mondható a használata - ha van ilyen...) (1 személyes háztartás - és az mind én vok)
ma 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!