Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » VHS videó lejátszó kazetták...

VHS videó lejátszó kazetták eladhatóak még manapság? Használ még valaki manapság videó VHS lejátszót?

Figyelt kérdés
dec. 15. 21:26
1 2
 1/11 Mad Max2 ***** válasza:
74%

szerintem nem kell már a vhs kazetta senkinek

Max néhány mániákus gyűjtőnek, de azok meg már betárazták azokata filmeket amiket akartak

dec. 15. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Szemét már csak vagy megtartod magadnak.
dec. 15. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Üres vagy gyárilag műsoros?
dec. 15. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kellhet nem is egy embernek, azonban ingyen, vagy jelképes összegért kellene adni.

A Youtube-on konkrétan vannak csatornák, amik ilyen kidobott VHS kazettákból táplálkoznak. A régi tévéműsorok és az azok közötti reklámok, ajánlók ma már médiatörténeti emlékek. Lehet, hogy pont a te kazettádon van meg az utolsó felvétel például egy random kis kábeltévé 1995-ös műsoraiból, ajánlóiból, vagy reklámjaiból. Vagy esetleg egy privát felvétel is lehet a kazettán, ami utolsó hírmondója valaminek (esküvő, szalagavató, nyaralás, stb)

Tehát a VHS kazetta is olyan dolog, ami a többség számára szemét, de mások számára érdekes lehet.

Ugyanez a helyzet a magnókazettákkal is. Megismételhetetlen dolgokat lehet találni rajtuk.

dec. 15. 22:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Mesekazetták . Suzi és tekergő ,dumbo ,bambi stb.... üres is van. Nekem lejátszóm már nincs . Nézni sem tudnám őket.
dec. 15. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ilyen "1 tábla csokira cserélném" működhetne ebben az esetben.
dec. 15. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ezek beszerezhetők újabb, tartósabb formátumban (pl DVD), a kutyának se fog kelleni. Azoknak lehet értéke, bár azoknak se sok, amit nem adtak ki a VSH-en kívül más formátumban. Illetve amit előttem mondtak, olyan műsorok felvételei, illetve privát felvételek, amiből nem létezik másik másolat. Ma van a 25. évfordulója, szóval bedobom, nekem olyan fevételem is van ami a leégett BS-ben készült 29 éve, szörnyű visszagondolni ennyi idő távlatából, hogy egy olyan felvételt nézek ami olyan helyen készült, ami már nem létezik és én ott voltam - és könnyen ott lehettem volna a tűznél is. Bár másolt a kazetta, ki tudja, hogy az eredeti példánya létezik-e még és ha igen, milyen állapotban van.
dec. 15. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, magnót egyre nehezebb találni, mert sorra mennek tönkre. Én is tákolom az enyém amíg lehet, de előbb-utóbb be fogja mondani az unalmast, mert olyan alkatrészt kell majd cserélni ami nem beszerezhető. A kazetták jól bírják, pedig riogatnak, hogy tönkre fognak menni. Szerintem előbb jutunk el oda, hogy nem lesz mivel lejátszani.
dec. 15. 23:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Az én lejátszóm méh telepen végezte. Keveset de fizettek érte. DVD lejátszómmal együtt leadtam. Van 1 jó dvd lejatszóm is mèg. Már nem nézek rajta semmit sem. Nincs az sem már használva. Neten vhs mesék,filmek elég olcsón vannak kínálva. Gondoltam,hogy már nem lehet rájuk nagy kereslet.
dec. 16. 06:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég ajándékoztam 45 VHS kazettát tele tv műsorokkal egy youtubernek,jó ideig el lesz vele...

Küldött cserébe egy rakás csokit a nagyobbik méretű lila márkásból.:)

dec. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!