Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ilyen médialejátszó tévéhez?

Ilyen médialejátszó tévéhez?

Figyelt kérdés

Ha valaki tudna ajánlani pontosan ilyen tudású készüléket?

A tévéhez USB-A-val csatlakozik.

Lehet hozzá pendrive-ot, merevlemezt csatlakoztatni (szintén USB-A-n keresztül)

Ismeri a következő formátumokat: h264, h265, AV1 (ez annyira nem fontos), AC-3, E-AC-3, DTS, kezel többféle külső feliratot.

Nem fagy le állandóan, nem kell frissíteni.

Előre is köszönöm.

ma 11:36
 1/6 Gabi bácsi ***** válasza:
Nem.
ma 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

"A tévéhez USB-A-val csatlakozik."

Ilyen nem létezik! Ilyen USB csatlakozón max adatot tudsz átvinni, de kép és hang, vagyis videojel továbbítására soha nem volt alkalmas.

LG DB1B-s médialejátszóm volt, az is már 14 éve jelent meg, és már azon is HDMI kimenet volt a TV-hez

ma 12:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor keresgélek tovább, most már akkor HDMI-s kimenettel.
ma 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:

A TV az USB-n adathordozót vár és mást nem is fog tudni kezelni. Azaz egy pendrive-ot vagy külső HDD-t rá tudsz dugni és a TV-től függ, milyen formátumot tud lejátszani.

Ha "TV okosító kell", akkor pedig az HDMI-re csatlakozik, én az Amazon FireTV Stick-et javaslom: olcsó, kicsi, praktikus és tud mindent.

ma 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Az Amazon FireTV Stick: lehet beledugni pendrive-ot, merevlemezt? Mert én ilyet nem találtam a leírásában.
ma 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha pendriveról akarsz lejátszani, azt a TV-be dugd be és azzal játszd le.
ma 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!