Egy okos tévét fel lehet "okosítani"?
A zárt rendszerű TV-ken nem megy elvileg, hacsak a saját "boltjából" letölthető a megfelelő lejátszó.
Androidon több a lehetőség. VLC, Kodi telepítés például, ami saját dekódereivel tudhat mást is.
"Kodek" jelentése mellesleg kóder-dekóder, neked az utóbbi kellene.
Vagy külső box.
Én erre a problémára azt a megoldást találtam hogy összeraktam egy régebbi PC-t ami még használható film nézésre például, azt betettem a Tv polc alá, rácsatlakoztattam a TV-re és windows alatt bármilyen filmet egy megfelelő programmal pl.: VLC lejátszok gond nélkül.
Szereztem olyan távirányítót amivel tudom kezelni a sz.gépet meg eleve a windowst is úgy állítottam át hogy sokkal nagyobb ikonok, mindent gyors elérésre tettem ki, meg persze úgy hogy könnyebben megtaláljak mindent amit kell. Azon keresztül VLC-vel meg chrome böngészővel mindent elérek amit akarok nézni normálisan. A TV alap rendszerében lévő dolgokkal nem vagyok kibékülve.... A szolgáltatótól most nemrég kaptam egy olyan boxot ami már androidos és reméltem hogy azzal a PC-t kitudom váltani, de azzal sem vagyok megelégedve. TV-nézésre jó de minden más hulladék rajta vagy lefagy vagy órákig tölt. Netflixet is már PC-n keresztül nézem böngészőből mert se a TV appja nem az igazi, az androidos boxon sem az igazi.
Ez van.
Persze léteznek külső okosítók ilyen androidos vackok vagy mik vagy mini PC-k azokkal meglehet próbálni, de erre a célra nekem a PC jött be winsowsal és normál lejátszóval.
De volt amikor a laptopomat csatlakoztattam rá, de azt a barátnőmnél csináltam.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Ment a zöld.
Akkor marad a konvertálás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!