Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Véletlenül reformáztam az...

Saucony kérdése:

Véletlenül reformáztam az egyik partíciót ahol rengeteg régi képek vannak és fontos fájlok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A neten vannak fizetős programok ami kell jó esetben vissza lehet állítani őket, vagy inkább vigyem szakemberhez?
dec. 1. 08:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ócska károgók sikerűlt vissza állítani egy szakembernek szóval a pusztulat vigye el a gyomrotokat.. tisztelt a kivételnek
dec. 2. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja persze
dec. 2. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Aha, persze, egy nap alatt lett szakember, értem.

Aki hülye, haljon meg, ami egy példányban van meg, az nincs meg, ami két példányban, annak van esélye megmaradni, ha külön helyen tartod, ami három példányban, amiből az egyik valamilyen kellően védett felhőtárhely, na az megvan.

Lehet itt beugatni, meg toporzékolni, attól csak viccesebb leszel. A mentést meg nem hiszem el, egyszerűen csak be kellett böfögni valamit, amiről azt hiszed, hogy bosszantja a tényszerű válaszokat adó, általad csak károgóknak nevezetteket. Hát nem, a kutyát nem érdeklik az elveszett képeid.

dec. 2. 19:58
 14/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Végül is nem lehetetlen, mondjuk nekem kb. 2 Giga adatot sikerült kb. 4 óra alatt visszanyerni.
dec. 2. 20:40
 15/15 A kérdező kommentje:

"Aha, persze, egy nap alatt lett szakember, értem" Itt mindneki hülye? itt mindenki! :D

Hát ember mit érdekel engem el hiszed e vagy sem.. Oda vittem egy csomó mindent csinált ami nekem kínaiul volt, de meg mutatta hogy mely fájlok sérültek valószínüleg és hát hála istennek régi játék fájlok :) Szóval mindent megmentett ami nekem kellett.. Emelett egy csomó tanácsot is adott segitőkész és korrekt volt nem akkora bunkó mint itt a sok tudatlan senki mint te kb :D

dec. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!