Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Véletlenül reformáztam az...

Saucony kérdése:

Véletlenül reformáztam az egyik partíciót ahol rengeteg régi képek vannak és fontos fájlok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A neten vannak fizetős programok ami kell jó esetben vissza lehet állítani őket, vagy inkább vigyem szakemberhez?
dec. 1. 08:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Iskysoft-nak van erre egy jó programja, de az is fizetős, viszont ha jól emlékszem van hozzá a neten crack is. Iskysoft data recovery a neve, egyszer ezzel csináltam én is egy leformázott kártyáról, szinte minden adat visszajött. Bár az is fontos, hogy a formázás hogy történt, egy gyorsformázással még oké, de egy mélyformázással nem tudsz semmit sem visszanyerni.
dec. 1. 08:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Amit a Windows telepítő csinál azzal történt
dec. 1. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg fontos, akkor szakember. Egy mentés azzal kezdődne, hogy a teljes lemezt blokkszinten leklónozod egy másik lemezre és azon dolgozol, így nem tud véletlenül sem felülíródni az adat. Klónozásra Linux dd, visszaállításra meg mondjuk photorec.
dec. 1. 10:28
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha fontos lett volna, lenne mentésed
dec. 1. 11:20
 5/15 Szirty ***** válasza:

Van még egy köztes verzió is, amikor az adat nem fontos amíg el nem vész.

De amikor elveszett, nagyon fontossá válik...

dec. 1. 12:11
 6/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Amit a Windows telepítő csinál azzal történt"

Pluszban rá is telepítettél egy Windowst az inkriminált területre?

dec. 1. 12:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nem nem telepítettem rá semmit azonnal széthúztam a vinyót ki is vettem a gépből
dec. 1. 17:19
 8/15 A kérdező kommentje:
A sok okoskodó meg lépjen le! Nem erre van szükségem most
dec. 1. 17:20
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Késő bánat
dec. 1. 18:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Mennyi gyökér van itt Úristen 😆
dec. 1. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!