Milyen jó Bluetooth-os, szilikonos fülhallgatók vannak 10 ezer alatt?
1 nem ezt kérdeztem.....🤦🏻♀️
Ha nem tudsz válaszolni, inkább ne írj semmit. A 10 ezer forint nagyon nem kevés pénz. Ami volt nekem, az is 10.000 volt, csak olyat már nem találtam.
3 nem, nem azt kértem, hogy mond meg, szerinted mi a pár fillér. Nekem a 10ezer nem pár fillér, hanem nagyon sok pénz. Egyetemre gyűjtök, nem fogok venni túlárazott fülhallgatókat.... Ahhoz képest, hogy nincs ennyiért jó, én mégis találtam anno egy nagyon jót, ami évekig jó volt.
Az, hogy leírom, hogy nincsen pénzem 60ezer forintos eszközökre, nem hiszti, hanem a tények közlése. Ha nem tudsz választ adni, akkor ne írj semmit.
7 nekem az a "lószar" éveken át tökéletesen működött, elég hangos is volt, és attól sem ment tönkre, ha véletlenül vizes lett egy picit.
A tízezer forint pedig még mindig sok pénz, legalábbis nekem.
De ha már ennyire okos vagy, akkor írhatnál nekem ilyen sok évig jól működő "lószarokat", megköszönném, ugyanis mégegyszer leírom, nekem (ezek szerint veled ellentétben) nincsen nagyon jól fizető állásom, vagy éppen gazdag szüleim, akik megveszik nekem a túlárazott cuccokat, amik nem is jobbak annyival az olcsóbbaknál, hogy meg is érje az az összeg, amiért én majdnem fél hónapot dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!