Milyen jó Bluetooth-os, szilikonos fülhallgatók vannak 10 ezer alatt?

Figyelt kérdés
Az enyém, ami van, már kezdi megadni magát, és már halkan is szól, ezért szeretnék venni egy újat. Olyat, aminek a része, amit a füledbe dugsz, szilikonos, és jó hangosan tud szólni. Sajnos most nincsen túl sok pénzem ilyesmikre, mert gyűjtök az egyetemre, így jó lenne, hogy ha találnék 10ezer alatt egy jót. Írtam is a keresőbe, és sokat bedobott, de nem tudom, melyik fajta lehet jó.

júl. 6. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Fillérekért nem kapsz értelmeset.
júl. 7. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:

1 nem ezt kérdeztem.....🤦🏻‍♀️

Ha nem tudsz válaszolni, inkább ne írj semmit. A 10 ezer forint nagyon nem kevés pénz. Ami volt nekem, az is 10.000 volt, csak olyat már nem találtam.

júl. 7. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
De, azt kérdezted. Ennyiért NINCS jó, akárhogy hisztizel.
júl. 7. 13:40
 4/10 A kérdező kommentje:

3 nem, nem azt kértem, hogy mond meg, szerinted mi a pár fillér. Nekem a 10ezer nem pár fillér, hanem nagyon sok pénz. Egyetemre gyűjtök, nem fogok venni túlárazott fülhallgatókat.... Ahhoz képest, hogy nincs ennyiért jó, én mégis találtam anno egy nagyon jót, ami évekig jó volt.

Az, hogy leírom, hogy nincsen pénzem 60ezer forintos eszközökre, nem hiszti, hanem a tények közlése. Ha nem tudsz választ adni, akkor ne írj semmit.

júl. 7. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy találtál valamit, ami megszólal, még nem lesz jó. Azt sem mondta senki, hogy mennyiért vegyél. Az, hogy leírod, hogy nincs pénzed, tényközlés, igen. Ahogy az is, hogy gombokért nincs jó.
júl. 7. 16:45
 6/10 A kérdező kommentje:
5 hát az előző az 10 ezerért jó volt.... Szóval de, van jó fülhallgató annyiért....
júl. 7. 17:15
 7/10 A kérdező kommentje:

7 nekem az a "lószar" éveken át tökéletesen működött, elég hangos is volt, és attól sem ment tönkre, ha véletlenül vizes lett egy picit.

A tízezer forint pedig még mindig sok pénz, legalábbis nekem.

De ha már ennyire okos vagy, akkor írhatnál nekem ilyen sok évig jól működő "lószarokat", megköszönném, ugyanis mégegyszer leírom, nekem (ezek szerint veled ellentétben) nincsen nagyon jól fizető állásom, vagy éppen gazdag szüleim, akik megveszik nekem a túlárazott cuccokat, amik nem is jobbak annyival az olcsóbbaknál, hogy meg is érje az az összeg, amiért én majdnem fél hónapot dolgozom.

júl. 7. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite-ot vett a húgom tegnap és eddig tetszik Neki. 7e ft
júl. 7. 22:17
 9/10 A kérdező kommentje:
8 az a baj, hogy az nem szilikonos, legalábbis én a képeken nem úgy láttam, hogy az lenne. Nekem meg lényeges, hogy szilikonos legyen, mert a fülem nem bírja az ilyen kemény anyagúakat.
júl. 7. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb, ha belinkelnél valamit, ami tetszik, mégha drága is, akkor esetleg tudnánk ajánlani annak az olcsóbb változatát.
aug. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!