Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen szilikonos végű fülhall...

Milyen szilikonos végű fülhallgatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék már venni, de teljesen elvesztem közöttük. Világ életemben szilikonos füleseim voltak, mert a sima kiesik a fülemből. Apple airpodsot szerettem volna nagyon,de szerencsére párom vett magának előttem, így ki tudtam próbálni az övét. Úgy potyogott ki a fülemből, mint a kisangyal. Ajánlották, hogy vegyek rá szilikont, ezt is megtettem , de ugyanúgy kiesik, plusz mivel nem illeszkedik jól a fülembe szilikonnal, és anélkül sem, minden kinti hangot hallok, ami megintcsak rohadtul zavaró. Az airpods pro lenne tökéletes nekem, de annyi pénzt nem akarok ilyesmire szánni, hiszen duplája a simának. Használtat pedig nem szeretnék venni.

A Jbl , Samsung, skullcandy amivel jelenleg szemezek,de annyira vegyesek a vélemények, hogy fogalmam sincs mit válasszak. Ti mit ajánlanátok? Lehetőleg 20-30 ezres körben. Köszönöm előre is az ajánlásokat, tapasztalatokat.

2022. okt. 20. 12:45
 1/4 anonim válasza:
Apple airpods túl arazott... xiaomi nagyon oda teszi magát, kiváló a szilikon végű fülese, sokkal jobban rá erősít a mélyebb hangokra. Higyj nekem, műszaki áruházban dolgozom
2022. okt. 20. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
2022. okt. 20. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a Samsung vált be. Volt

Skullcandym is de a Samsungot jobbnak találom én nagyon szeretem.

2022. okt. 20. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

ha pedig szükségesnek érzed az aktív zajszűrést: [link]

2022. okt. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!