OneTV hülyeség frissítés jött a Vodafone médiaboxra. Most PIN kódot kér. Hogy lehet kibújni alóla?
Figyelt kérdés
Régi PIN a default 0000 volt. Soha semmilyen gyerekzárat nem állítottam be. Most beleszartak, újraFirmware-ezték, és a wizzard kérte is az új PIN kódot. Megadtam olyat ami szintaktikailag is oké kellene legyen. Hibát írt ki.
Most meg nem tudok South Parkot nézni, mert a default jelszó (ami eddig volt, és igazából most is az kellene legyen) szintaktikailag nem oké az új informatiKUSSok elképzeléseivel.
Melyik ügyintézőt kell megeprezni, hogy figyeljenek már oda kicsit jobban?
tegnap 22:09
1/4 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és navigálj a megfelelő menük számait nyomkodva. Remélhetőleg tudnak segíteni.
1270
2/4 anonim válasza:
Na ezért nem fizetünk elő ilyen sz@rokra. Nekem maradjon a klasszikus DVB-C ami a Diginél van, hasonlóan ragaszkodni fogok hozzá mint a T-nél az analóghoz, ha megszűnik inkább felmondom.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem ez a médija box eddig kapóra is jött, mert lehet rajta Netflixezni.
tegnap 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!