Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehetne rádiót hallgatni...

Hogy lehetne rádiót hallgatni régi smart tv-n?

Figyelt kérdés
Van egy kicsi 10 éves orion smart tv-m. Szeretnénk rajta időnként rádiót hallgatni. Sajnos frissitéseket nem kap már jó ideje és nem jön be rajta már a myonlineradio oldal. A csatorna beállításokban meg nem találtam egy rádió adást sem. Hogyan lehetne rajta rádiót hallgatni? (Munka közben tv-zni nem lehet de rádió mehetne)

2024. jan. 7. 05:46
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Tv okosítóval.
2024. jan. 7. 06:28
 2/8 anonim ***** válasza:
DAB sávot tudó set-top-box segíthetne. (bár elvileg a TV-nek is kellene tudnia, de lehet hogy azóta már a DAB esetén is módosítottak valamit a kódoláson - pont tizen-pár évvel ezelőtt volt valami olyasmi még a TV esetén is, hogy aki régebben vásárolt, az új szabványt már nem tudta a TV.
2024. jan. 7. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Ha csak a nyomasztó csendet megtörendő, háttérzajnak használod, és nem feledkezel rá és nem bámulod munkavégzés helyett, akkor el nem tudom képzelni, hogy mi különbség lenne - figyelemmegosztás szempontjából - a rádió és a TV között. Ez meg csak önuralom kérdése (meg annak kérdése, hogy az embernek van felelősségérzete önmagával és a családjával szemben, hogy nem bámulom a tévét, mikor dolgozni kell).
2024. jan. 7. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene tévén hallgatni?

Feltételezem van okostelefonod. Azon azt hallgatsz, amit akarsz. Veszel pár ezerért egy bluetooth hangszórót és meg van oldva.

2024. jan. 7. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
4-nek teljesen igaza van. Ehhez még hangszóró se kell, mert a mobilon is fel lehet bőven hangosítani annyira, hogy halljad,de BT hangszóróval teljesen ki lehet maxolni az élményt (bár szerintem felesleges, de ettől még pl. apámnak is van).
2024. jan. 7. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem lehet fülhallgatót használni, mert nem hallja az ember, mit mond a másik. Ez a munkahelyen előírás. A halk rádió hallgatást engedik csak.

A kis Tv adott, nem akarunk vásárolni semmit.

Azt hittem van valami trükk, vagy beállítás, azért tettem fel a kérdést.

2024. jan. 8. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha megírod az Orion TV pontos típusszámát, annak alapján meg lehet nézni, hogy mit tud, tudja-e pl. a bluetooth-t,stb.
2024. jan. 11. 17:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs benne bluetooth és wifi sem. Kábelen csatlakozik nethez. Régi fajta, az első smart tv-k egyike. Kicsi, 24 colos. Monitorként is használható. Bevittem a munkahelyemre, most nem tudom a pontos tipusát.
2024. jan. 12. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!