Valahol meg lehet hallgatni a régi Jáksó Hot 20 zenéjét?
A rövid változatot megtudnád mutatni? Lehet nekem a hosszú van meg, de így nem vagyok biztos (+ nagy köszi, ha elérhető már most valahol a neten)
Ez az "Esténként pereg a fal, a csatornafedéltől reszket a kar" kezdetű?
Igen, ebben a videóban hallani 0:44-nél:
2.
Oké, akkor nekem a hosszú változat van meg, igaz az 2004-2005 környéki felvétel, akkor minden adás elején bejátszották. Majd valahogy megpróbálom felvenni a kazettáról, sajnos digitalizáshoz nem értek, így majd kitalálok valamit, mert magamnak is előakarom keresni.
Vannak még hasonló régi szignálok a kazettán, a másik ilyen az általam csak "Danubius indulónak" titulált "Történhetne végre velünk, valami igazán jó, például, hogy megszólal a Danubius rádió", az is hasonlóan jó.
Köszönöm! Ha esetleg sikerül feltölteni valahova, akkor küldj légyszíves egy linket ide. Jó lenne nosztalgiázni egy kicsit, mert nem sok archivált Danubius felvétel van fent a neten. :)
Egyébként kerestem a Bon Bon diszgráfiáján keresztül is ezt a dalt, de érdekes, hogy sehol nincs. Valószínűleg csak a rádió számára írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!