Van egy régebbi fajta tabletem, Samsung Galaxy 3, lehetne-e frissíteni az androidot rajta?
Kissé bonyolult, de lehet frissíteni. Simán rá tehetsz android 7et. De amit fontos tudni, hogy csak alapokra fogod tudni használni, mert lassú lesz.
Biztosra mondom, mert ezzel foglalkoztam sokáig.
4.
Egyszerűbb ha rákeresel neten, mert hosszú téma lenne. Maga a szoftverezés itt van:
De ezen kívül kell pár driver PC-re és programok is.
Nemcsak a Play-ről lehet letölteni alkalmazásokat.
Nekem is van 10+éves készülékem, az egyiken még Android 2.3 fut, azt navigálásra használom, egy másikon pedig Android 5.
Play-en semmi sem működik, de pl. ApkPure vagy Aptoide simán megy.
6.
A navigátor fut, viszont más már nem. Már maga a Chrome, youtube, fb nem támogatott android 5 alatt. Egyszerűen nem tudod megnyitni, mert frissítést kér, amikor pedig frissítenéd, kiírja, hogy android 5 alatt nem támogatott. Persze van még pár lehetőség mint pl a lite youtube, de az nem hivatalos, én napokon/heteken belül letíltják. Na meg kinézetre sem olyan mint a youtube...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!