Ár, értékben milyen, most a boltokban kapható Okos TV-t érdemes vásárolni, kb. 80-120cm képátmérővel, kb. 100 ezer + fölött?
Én lemaradtam anno a kétezres évek első felében, akkor feladtam a TV nézést. Azóta sem éreztem, hogy TV-re lenne szükségem, és bevallom, hogy egész jól megvoltunk nélküle, míg egy napon feleségem észrevette, hogy TV-re van szükségünk. Elég furcsa érveket hozott fel, pl az ingyenes adásokat, pl. híreket (ami állítólag digitális jelformában ez éterben fogható, bár kollégám szerint ez sem biztos). De ami valószínűbb, hogy Youtube, Videa, valamilyen online filmnéző oldalakról szeretne nézelődni. Amit utána olvastam, hogy ehhez "Okos TV-re" lenne szüksége. Én viszont az ár, érték, használhatóság és megbízhatóság oldaláról közelíteném meg a dolgokat.
Kinek, milyen tapasztalata van, milyen Okos TV-t érdemes vásárolni?
Nekünk most LG van, előtte Sonny volt. Bírják, semmi bajuk nem volt soha, én mindkettőt szerettem/szeretem. Az adásos részhez nem tudok hozzászólni, már pár éve lemondtuk az előfizetest. Netlfix, HBO, Youtube megy róla, néha összekötöm vele a laptopot HDMI kábellel, mert neten böngészni (Pl Videa) elég fájdalmas egy távirányítóval. Tvt azért cseréltünk mert leverte a macska. Az új a falra van szerelve, ha van háziállat, akkor ezt mindenképp tegyétek meg, a legtöbbhöz eleve jár az ehhez szükséges fali adapter.
Ha egyáltalán nem értesz hozzá, nagyobb elektronikai szaküzletből vegyél egy ismertebb márkát így lesz mittudomén milyen garancia meg minden. Átlag felhasználói szinten különösebb különbség nem feltétlenül van egy 130 és egy 200 ezres ugyanakkora tv között szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!