Honnan érdemes manapság Kindle ebook olvasót venni?
Figyelt kérdés
Ami most van nekem, azt anno extreme digitalból vettem, szerintem át is vertek vele ("új" készülék karcos és ujjlenyomatos volt, de szerencsére prímán működik azóta is legalább)
Szóval most a következő modellt olyan helyről venném, ahol nem vernek át. :D
Media marktban most még nem elérhető a Paperwhite 12, ami most jelent meg októberben.... mikor várható hogy ott kapható lesz? Vagy előbb kivezetik a 11-et és nem lesz elérhető? Bolti készleten már nem igazán van, ahogy elnézem.
Vagy hol érdemes venni ilyen eszközt, ami megbízható, és van vagy budapesti átvétel, vagy szállítanak csomagautomatába?
(Persze, tudom, google, de felhoz egy csomó általam nem ismert webshopot, és nem akarok úgy járni mint korábban...)
tegnap 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!