Első drónnak milyet érdemes venni ?
Hobbi célra vagy munkaeszköznek? Közel sem mindegy.
Könnyen kezelhető drón kell, dji mini pl, viszont ezekkel az a baj, hogyha számít a felvétel minősége, mert pl. eskünőket szeretnél vele videózni, akkor kevés lesz. Ehhez drága drón kell, és bár a dji drónokat nem nehéz kezelni (a drágábbak tele vannak a biztonságát szolgáló megoldásokkal), egy óvatlan pillanat és oda a több 100e ft-os géped.
Jogos
Hobbi célra kellene. Utazásokhoz légi videót vagy képeket csinálni. Tehát teljesen amatőr szinten kellene. Semmi profi vagy prémium dolog. Csak magamnak.
Ha hobbi célra kell és csak ki szeretnéd próbálni, akkor egy használt DJI mini jó.
Az 1-est már ne vedd meg, az wifis, gyorsan elveszíti a jelet. De a 2-es már egész olcsón beszerezhető és tök jól lehet vele repkedni.
Nekem 1. kiadás van Miniből. Én nem szeretek elrepülni messzire, hogy ne lássam a gépet. Sok értelmét nem látom. Kerti partin, szülinapi bulikon, kirándulásokon használom, bár egyre ritkábban. A felbontás saját célra elegendő 2K60, 2,7K30. Mellé telefonról is készítek felvételt gimbal segítségével, vágás után számomra teljesen megfelelő eredményt kapok.
Valaki írta, gyorsan elveszti a wifi jelet az első generáció, nálam ez nem jellemző. Szépen működik jó pár évesen is. Használtan egy jobb állapotú is megteszi, amire szeretnéd használni szerintem, főleg első gépnek. Kicsi mérete miatt könnyebb az irányítása szűkösebb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!