E két alábbi fejhallgató között van lényegi, érezhető, tapasztalható különbség, hogy a drágábbikat érdemes legyen megvásárolni az olcsóbbal szemben? Nem, nem a drága ellen vagyok! Azt szeretném megtudn¡, VALÓBAN jobb-e a drágább? Ha igen, miben?
Az a különbség a kettő között, hogy a Sony talán használható, a Hama meg egy olcsó ipari hulladék, ami rövid úton széttörik.
A Hama sosem gyártott minőségi cuccokat.
#5.
Haylou Xiaomi egyik leányvállalata, aligha lehet ezzel mellényúlni.
Szóval ha olcsón keresel bátran ajánlom.
#8.
Annyiért van Soundcore Space One is. Sony sem képvisel jó ár/értéket, esetleg a 100 ezres kategóriában venném, ott igencsak versenyképesek.
Én 1 éve használom napi szinten, villámgyorsan tölt fel és lassan merül, kényelmes is. A zajszűrése is elég jó.
A másikat nem ismerem, de nekem a Sony teljesen megfelelő, nagyon jól szól. Persze vájtfülűeknek lehet van jobb, nekem átlagos zenehallgatónak, aki azért mindennap hallgat zenét, tökéletes. Az appal lehet állítgatni is rajta egyéni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!