Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E két alábbi fejhallgató...

E két alábbi fejhallgató között van lényegi, érezhető, tapasztalható különbség, hogy a drágábbikat érdemes legyen megvásárolni az olcsóbbal szemben? Nem, nem a drága ellen vagyok! Azt szeretném megtudn¡, VALÓBAN jobb-e a drágább? Ha igen, miben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

okt. 5. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a véleményeket, kerdés mik az igényeid ezt csak te tudod, mennyire vagy vájt fülű meg ilyenek.
okt. 5. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:

Ilyenem volt eddig, ennél lejjeb nem szeretnék menni hangzás-minőségileg:

[link]

okt. 5. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez alá ne add.

okt. 5. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a különbség a kettő között, hogy a Sony talán használható, a Hama meg egy olcsó ipari hulladék, ami rövid úton széttörik.

A Hama sosem gyártott minőségi cuccokat.

okt. 5. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindhárom hulladék, kopogó közepekkel, szétkent fázismenettel. Gyárthatták volna egyenesen a kukába is. Ezek a kispárnás szutykok a legkényelmetlenebbek, nem is értem, hogy nem fáj az összes fülporcotok alatta félóra után. Amit #3 linkelt, az emberesnek tűnik, és a népítélet is mintha elég egyértelmű lenne. Nehogy szerezzek egyet sokadiknak...
okt. 6. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5.

Haylou Xiaomi egyik leányvállalata, aligha lehet ezzel mellényúlni.

Szóval ha olcsón keresel bátran ajánlom.

okt. 6. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tervben van, köszönöm!
okt. 6. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom belefér-e még a keretbe, de a Sony CH720N szerintem nagyon megéri az árát.
okt. 8. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:

#8.

Annyiért van Soundcore Space One is. Sony sem képvisel jó ár/értéket, esetleg a 100 ezres kategóriában venném, ott igencsak versenyképesek.

okt. 8. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 éve használom napi szinten, villámgyorsan tölt fel és lassan merül, kényelmes is. A zajszűrése is elég jó.

A másikat nem ismerem, de nekem a Sony teljesen megfelelő, nagyon jól szól. Persze vájtfülűeknek lehet van jobb, nekem átlagos zenehallgatónak, aki azért mindennap hallgat zenét, tökéletes. Az appal lehet állítgatni is rajta egyéni dolgokat.

okt. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!